corfuwall.gr

Ως κάτοχος αρκετών ιστοσελίδων (corfuwall.gr) και servers, εδώ και χρόνια έχω κάνει τον γύρο του κόσμου (και Ελλάδα) σε πάνω από 15 top εταιρίες hosting μικρές και μεγάλες, βραβευμένες σε περιοδικά που φιγουράρουν σε εξώφυλλα και προτείνονται σε παγκόσμια forum. Την άψογη και πραγματικά εικοσιτετράωρη υποστήριξη, την ταχύτητα και ασφάλεια των server, την άριστη επικοινωνία και εμπιστοσύνη που έχω στην CretaForce δεν την έχω συναντήσει πουθενά ξανά ποτέ. Νούμερο ένα απλά σε όλα της ... μακράν στην Ελλάδα!

traditionalextraterrestrial.com

Στον τέταρτο χρόνο συνεργασίας μου έχω να πω με απλά λόγια πως η ομάδα της CretaForce είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης που υποστηρίζει πάντα με ταχύτητα ευγένεια και χωρίς παράλογες ή κρυφές χρεώσεις. Όλες τις φορές που αντιμετώπισα ζητήματα με την ιστοσελίδα μου (κυρίως λόγο έλλειψης γνώσεων από την πλευρά μου) η απόκριση της CretaForce ήταν άμεση και καταλυτική. Η λέξη επαγγελματισμός είναι νομίζω η κατάλληλη για να περιγράψω την εταιρεία. Δεν τους αλλάζω με τίποτα. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

sni.gr & elearningpad.gr

Το επίπεδο παροχής υπηρεσιών και κυρίως εξατομικευμένης τεχνικής υποστήριξης της CretaForce βρίσκεται σε υψηλότατα επίπεδα και έχει αφήσει έτη φωτός πίσω τον ανταγωνισμό. Αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση στο δύσκολο χώρο του web hosting. Έχει δοκιμαστεί τόσο σε ιστοσελίδα γενικού ενδιαφέροντος (sni.gr), όσο και σε πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκμάθησης (elearningpad.gr) με ταυτόχρονη είσοδο 200 και πλέον χρηστών και η απόδοση ήταν άριστη. Προτείνεται ανεπιφύλακτα και συγχαρητήρια στους ανθρώπους που τη στελεχώνουν.

artofjoy.gr

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διατηρούμε εβδομαδιαία επαφή με τους "συνταξιδιώτες" μας εδώ στο artofjoy.gr και ευχαριστώ για άλλη μια φορά την ομάδα της CretaForce για την υποστήριξή τους σε αυτό μας το σκοπό. Την προηγούμενη Δευτέρα δεν μπορούσαμε να στείλουμε το newsletter μας. Η ανταπόκριση της CretaForce ήταν άμεση και οι ολονύχτιες προσπάθειές των τεχνικών της αποτελούν έμπρακτη απόδειξη του επαγγελματισμού αυτής της κατά 100% Ελληνικής επιχείρησης! Αλεξία Μαίρη Τζωρτζάκη, Ιδρύτρια της πρωτοβουλίας "Ίρις, η τέχνη της ευτυχίας".

pawfinder.gr

Η επιλογή της CretaForce για την φιλοξενία της ιστοσελίδας μας αποδείχθηκε η καλύτερη! Άμεση και επαγγελματικού επιπέδου εξυπηρέτηση, αξιόπιστο και γρήγορο hosting και πάνω απο όλα άψογη επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε πολύ!

barceloneta.gr

Η καλύτερη εταιρεία hosting στην Ελλάδα. Τα λόγια είναι απλά περιττά. Η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη από την CretaForce είναι πραγματικά άψογη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Συγχαρητήρια παιδιά. Συνεχίστε έτσι!

lesvosnews.net

To Lesvosnews.net - νούμερο 1 news portal στη Λέσβο - έχει άριστη συνεργασία με την CretaForce εδώ και 5 χρόνια. Η συνεργασία είναι άψογη, η εξυπηρέτηση άψογη. Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά και οι αποδείξεις είναι το πιο ισχυρό επιχείρημα αξίζει να αναφέρω ότι στις 12 Ιουνίου 2017 ημέρα του μεγάλου σεισμού στη Λέσβο όταν υπήρξε στιγμή που 2000 χρήστες κλίκαραν ταυτόχρονα στην ιστοσελίδα μας δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Αυτό τα λέει όλα!

paranoiseradio.com

Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με την CretaForce, ενώ έχουμε συνεργαστεί παλαιότερα και με άλλους παρόχους σε hosting, domain, broadcasting. Η CretaForce εγγυημένα παρέχει την καλύτερη τεχνική υποστήριξη που έχουμε συναντήσει, πάντα στην ώρα, χωρίς καθυστερήσεις, και με λύσεις στα προβλήματα που συναντάμε. Σε όλα αυτά προσθέστε και πραγματικά προσιτές τιμές στα πακέτα που παρέχει. Μάλλον η καλύτερη λύση εγχώρια, την συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

patousakishoes.gr

Δύο χρόνια τώρα που το patousakishoes.gr φιλοξενείται στην CretaForce και όλα κυλούν εξαιρετικά. Όποτε χρειάστηκε η υποστήριξη από την πλευρά της CretaForce ήταν άμεση και με επαγγελματισμό χωρίς να παρεμποδιστεί η λειτουργία του e-shop έστω και για λίγο. Είναι προφανές ότι θα συνεχίσουμε τη συνεργασία και μελλοντικά ενώ προτείνεται ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να έχει μια αξιόπιστη και απροβλημάτιστη συνεργασία για την ιστοσελίδα του.

runnersclub.gr

Μετακινηθήκαμε στην CretaForce απογοητευμένοι από άλλο "μεγάλο" και πολυδιαφημισμένο πάροχο hosting. Η επιλογή έγινε με βάση το μεγάλο πλήθος θετικών σχολίων που διαβάσαμε σε τεχνολογικά forum για την CretaForce ενώ από την πρώτη στιγμή που επικοινωνήσαμε με την εταιρεία και εκδηλώσαμε ενδιαφέρον για μεταφορά του hosting η εξυπηρέτηση ήταν άριστη και άμεση. Η επιλογή μας να μετακινηθούμε στην CretaForce μας δικαίωσε καθως απο την μέχρι στιγμής εμπειρία μας αυτά τα δύο χρόνια η CretaForce παρέχει υψηλού επιπέδου (ασφάλεια, ταχύτητα, κλπ) υπηρεσίες hosting και πραγματικά άμεση και υποδειγματική εξυπηρέτηση πελάτων ανα πάσα στιγμή. Όλα αυτά σε μια πολύ λογική τιμή που αποτελεί τον ορισμο του "value for money". Ευχαριστούμε.

topnews.gr

Από την έναρξη του topnews.gr εμπιστευτήκαμε την Cretaforce για την φιλοξενία των σελίδων μας. Ταχύτητα, αξιοπιστία, προσιτές τιμές και φοβερή εξυπηρέτηση. Σίγουρα η καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε ελληνική επιχείρηση.
 

villatheodosia.com

Η επιλογή μας να εμπιστευτούμε την CretaForce για την φιλοξενίας της ιστοσελίδας του τουριστικού μας καταλύματος αποδείχθηκε εξαιρετική. Η γρήγορη εξυπηρέτηση κάθε μας ανάγκης από το προσωπικό της CretaForce και η υψηλή λειτουργικότητα του server της, έχουν οδηγήσει σε άριστα αποτελέσματα για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, που αποτελεί και τον πιο σημαντικό στόχο για μια επιχείρηση σαν τη δική μας. Ευχαριστούμε.

psistis.gr

Η παροχή υπηρεσιών είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο οποίο για να ξεχωρίσεις πρέπει να προσπαθείς συνεχώς για το καλύτερο! Ευτυχώς η CretaForce το έχει καταλάβει αυτό και επενδύει επάνω σε αυτό! Για εμάς η συνεργασία μας με την CretaForce ξεκίνησε το 2011 και από τότε, όποτε και να έχουμε χρειαστεί την οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή είναι εκεί να μας βοηθήσουν. Είναι επίσης σημαντικό ότι η CretaForce πολλές φορές έχει φροντίσει διάφορα θέματα τεχνικής φύσεως πριν καν εμφανιστούν / προκύψουν σε εμάς. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα 6 χρόνια, ελπίζουμε να τα εκατοστήσουμε αμφότεροι!

hydrodynamikh.gr

Γρήγορο και αξιόπιστο hosting συνδυασμένο με άμεσο και αποτελεσματικό support! Ότι καλύτερο αν έχεις απαιτήσεις από το hosting της ιστοσελίδας/eshop σου και θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

meteoacharnes.gr

Η συνεργασία με την CretaForce, άρχισε από τον Απρίλιο του 2013. Η ιστοσελίδα μου απευθύνεται όχι απαραίτητα σε συγκεκριμένο κοινό και ανεβάζει καιρικά δεδομένα - που δεν είναι και λίγα - από τον μετεωρολογικό μου σταθμό ανά πέντε λεπτά, ενώ αρκετές ενδείξεις κυρίως οργάνων, ανανεώνονται ανά 15 δευτερόλεπτα. Το σημαντικότερο είναι, ότι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα υπάρχουν ισάριθμες κάμερες, οι οποίες μεταδίδουν εικόνα ανά δέκα δεύτερα η κάθε μία, ώστε να υπάρχει και οπτική επαφή με τις πραγματικές καιρικές συνθήκες. Και δεν είναι μόνο ο όγκος των δεδομένων τον οποίον αντέχει ο server στην CretaForce. Είναι και οι χιλιάδες των επισκεπτών, που μπαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα, οδηγούμενοι στη σελίδα μου από τους συνδέσμους μεγάλων δημοσιογραφικών portals, κυρίως με την κάμερα που "στοχεύει" στην Πάρνηθα. Όλα αυτά τα χρόνια, όσα έχω ζητήσει από την τεχνική υποστήριξη, δεν ήταν μόνο άμεσο το απαντητικό e-mail, αλλά και η λύση. Κάτι που δεν είχα βρει σε άλλες πολλά υποσχόμενες εταιρείες, από τις οποίες φυσικά αποχώρησα, πριν καν κλείσω μήνα. Για τον λόγο αυτό, έχω συστήσει την CretaForce σε πολλούς φίλους και είναι εξίσου ικανοποιημένοι απόλυτα. Εύχομαι καλές δουλειές και πάντα ικανοποιημένους πελάτες.

euro-trip.gr

Μετά από πολλά θετικά σχόλια σε πολλά forums εμπιστεύτηκα την CretaForce για την φιλοξενία των ιστοσελίδων μου και είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής συνεργασία μας. Όποτε χρειάστηκε, η ομάδα της CretaForce ήταν εκεί με άμεση υποστήριξη. Νιώθω εμπιστοσύνη για την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει την CretaForce. Tην συστήνω ανεπιφύλαχτα!

meteoclub.gr

Όντας λάτρης του καιρού εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια, δημιούργησα την ιστοσελίδα Meteoclub.gr από το 2007 με σκοπό να φιλοξενεί σε καθημερινή βάση τους επισκέπτες και τα μέλη μας, ενημερώνοντας τους για τον καιρό της Ελλάδας. Το "βαρύ πυροβολικό" που είναι η άμεση συνομιλία μεταξύ των μελών (chatroom) δεν μπορούσε να υποστηριχθεί από webhosts του εξωτερικού, όπως επίσης και η ανάπτυξη του δικτύου 100 και πλέον μετεωρολογικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Ετσι από το 2010 κατέληξα στην ελληνική CretaForce και από τότε, τόσο η άμεση βοήθεια του προσωπικού της εταιρίας σε κάθε είδους πρόβλημα, όσο και η γρήγορη ανταπόκριση στο φόρτωμα της ιστοσελίδας για τους επισκέπτες, με βρίσκει πλήρως ικανοποιημένο για την επιλογή μου. Αν κάποιος επιθυμεί να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα του χωρίς να αντιμετωπίσει μελλοντικά προβλήματα, η Cretaforce είναι η νούμερο 1 επιλογή.

radicalkite.gr

5+ χρόνια συνεργασίας με την CretaForce και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι σοβαροί, υπεύθυνοι, επαγγελματίες. Όποτε χρειαστήκαμε βοήθεια ήταν εκεί. Άμεση εξυπηρέτηση με αναλυτική περιγραφή του προβλήματος. Συγχαρητήρια για τις υπηρεσίες σας.

cyberit.gr

2,5 χρόνια συνεργάτες. Άμεση εξυπηρέτηση. Καινοτόμο control panel. Ευτυχισμένο uptime. Επαγγελματίες. Όποιος κάνει μια μικρή έρευνα αγοράς γνωρίζει όλα τα παραπάνω. Σας ευχαριστούμε για τα "μηδέν παράπονα" και σας ευχόμαστε καλές δουλειές.

mikroviologos.gr

Έχοντας δοκιμάσει άλλες 3-4 γνωστές και δημοφιλείς εταιρείες hosting στην Ελλάδα, μπορώ με βεβαιότητα να πω δεν υπάρχει άλλη εταιρεία hosting που έστω να πλησιάζει την Cretaforce. Η τεχνική υποστήριξη είναι πάντα άμεση και ουσιαστική, το επίπεδο γνώσεων άριστο. Εξίσου σημαντικό είναι ότι σκοπός της Cretaforce είναι οι σελίδες να φορτώνουν γρήγορα. Με nginx αντί Apache και cretapanel αντί το βαριά panel των άλλων εταιρειών η διαφορά στην ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας είναι τεράστια. Τα ημερήσια και εβδομαδιαία backup εξασφαλίζουν τα δεδομένα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Σας ευχαριστώ για όλα!

readmore.gr

Έχοντας περιπλανηθεί σε εγχώριους και εξωτερικούς συνεργάτες για το θέμα του hosting, μας σύστησαν την CretaForce πριν κάποια χρόνια και θεωρούμε πως ήταν μια στρατηγικής σημασίας κίνηση για την εταιρία μας. Φιλοξενούμε όλες μας τις ιστοσελίδες στην CretaForce αλλά πέρα από την ποιότητα των υπηρεσιών που πλέον είναι γνωστή, η διαφορά φαίνεται στην ταχύτητα των απαντήσεων στα διάφορα ερωτήματα τα οποία μάλιστα πολλές φορές ξεπερνούν τα θέματα hosting. Υπάρχει βαθύ επίπεδο γνώσεων και αυτό φαίνεται από τους πρώτους μήνες που κάποιος θα συνεργαστεί με την CretaForce. Μαζί τους κοιμάσαι ήσυχος ξέροντας πως όλα δουλεύουν ρολόι. Μπράβο σας και σας ευχαριστούμε για όλα.

fomo.gr

Από τις πρώτες αναζητήσεις μου για ελληνική hosting εταιρία, αμέσως ξεχώρισα την CretaForce στις διάφορες συζητήσεις στα forums. Έχοντας φιλοξενήσει συνολικά 3 sites τα τελευταία περίπου 5 χρόνια, μπορώ με σιγουριά να πω πως πρόκειται για την καλύτερη λύση όσον αφορά το ελληνικό hosting. Δεν είναι μόνο η τεχνολογία στους servers που δίνει εξαιρετική ταχύτητα και μέγιστο uptime. Πάνω απ' όλα είναι η εξυπηρέτηση και η τεχνική υποστήριξη. Για μένα αυτό είναι το δυνατότερο σημείο της εταιρίας. Οι άνθρωποι της βρίσκονται πάντα δίπλα μου για οποιαδήποτε βοήθεια ζητήσω, έχοντας κάνει δική μου βλακεία ή ρωτώντας κάτι που δεν γνωρίζω (δεν είμαι και προγραμματιστής). Αξίζουν μέχρι και το τελευταίο cent που τους δίνω, μιας και η έγκαιρη και αποτελεσματική επικοινωνία είναι ανεκτίμητης αξίας. Μια φορά έκανα το λάθος και πήγα σε άλλη hosting εταιρία και το μετάνιωσα μέσα σε λίγους μήνες. Συστήνω την CretaForce σε όλους σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα Χρήστο και εύχομαι ό,τι καλύτερο σε σένα και την εταιρία!

hysteria.gr

Μετά από περιπλάνηση σε πολλές εταιρείες που παρέχουν Hosting και σπατάλη πολλών χρημάτων, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα, μας συστήσαν την CretaForce για να μας δώσει λύση στις αυξημένες ανάγκες που έχει το hysteria.gr. Από την πρώτη μέρα φάνηκε η διαφορά. Είχαμε ένα site που με το ζόρι άνοιγαν οι σελίδες του, όταν έμπαιναν 800 άτομα μέσα και την πρώτη μέρα ξαφνικά είδαμε 2.500 άτομα ταυτόχρονα στη σελίδα και το άνοιγμα των post να γίνεται αστραπιαία. Όλα αυτά σε έναν server πιο οικονομικό από αυτούς που μας σύστηναν οι ομάδες "ειδημώνων" των άλλων εταιρειών επειδή απλά δεν είχαν τις γνώσεις να κάνουν το κατάλληλο configuration. Ακολουθούν τα χιλιάδες "ευχαριστώ" που θα θέλαμε να πούμε στην CretaForce για τις άρτιες υπηρεσίες της καθημερινά, με άμεση υποστήριξη και επαφή ακόμα και σε θέματα που δεν άπτονται των συμβατικών υποχρεώσεων του support. Συστήνουμε την CretaForce ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει hosting υψηλών προδιαγραφών με υψηλό value for money.

greecewithin.com

Δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με την CretaForce. Μας εξυπηρετούν άμεσα και επιπλέον μας προτείνουν λύσεις για καλύτερη λειτουργία του site μας. Ξοδεύουν παραπάνω από τον απαιτούμενο χρόνο για να μας εξυπηρετήσουν. Έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας κατά κάποιο τρόπο μια φιλική σχέση. Νιώθουμε εμπιστοσύνη. Μια φορά που ρωτήσαμε αν χρειάζεται αναβάθμιση hosting μας απάντησαν ότι είμαστε μακριά από το όριο και μας πρότειναν τρόπους να αποφύγουμε την αναβάθμιση για να μην ξοδευόμαστε άσκοπα. Συνεργαζόμασταν πριν με άλλη μεγάλη εταιρεία hosting και υπήρχε αστάθεια στο σύστημα. Άλλοτε φόρτωνε αργά το site, άλλοτε δεν φόρτωνε καθόλου. Επίσης, ήταν αδύνατο να επικοινωνήσουμε όταν παρουσιαζόταν πρόβλημα. Σαν να ήταν όλα παρατημένα σε έναν αυτόματο πιλότο. 

designsolution.gr

Σχετικά νέος στην Cretaforce και μπορώ να πω τα καλύτερα. Οι servers είναι ταχύτατοι (βασικό αυτό στην επιλογή μου) και όποτε χρειάστηκα κάθε είδους υποστήριξη ήταν δίπλα μου (διπλά βασικό). Τολμώ να πω ότι την Cretaforce είναι να μην την γνωρίσεις, μετά δύσκολα την αλλάζεις. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

newsitamea.gr

Στο παρελθόν έχουμε συνεργαστεί με σεβαστό αριθμό εταιρειών hosting. Επιτέλους τολμώ να πω οτι βρήκαμε τη κατάλληλη για εμάς. Δεν είναι αλλη απο την CretaForce. Σε κάθε ανάγκη μας έχετε ανταπεξέλθει στο έπακρο. Ότι ώρα και να σας χρειαστήκαμε είσασταν παρόν και εξυπηρετικότατοι! Θεωρώ οτι τα πολλά λόγια είναι περιττά. Είστε απλά επαγγελματίες, άριστοι απέναντι στους συνεργάτες σας και πελάτες, κρίνοντας πάντα απο την προσωπική μας εμπειρία. Σας ευχαριστούμε πολύ!

calipto.gr

Η υποστήριξη που παρέχει η Cretaforce είναι παραδειγματική. Πολλές φορές ξεφεύγει από το στενό job descriptrion ενός καλού host και αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα για μας που είμαστε ερασιτέχνες της κατασκευής ιστοσελίδων. Μετά από 5 χρόνια συνεργασίας, συστήνουμε ανεπιφύλακτα την Cretaforce για τη συνεπή, καλοπροαίρετη και υποστηρικτική της παρουσία δίπλα μας. Η φράση «επαγγελματισμός» μπορεί να έχει πολλά νοήματα, για αυτό θα προτιμήσουμε να τονίσουμε ξανά, με τον κίνδυνο να γίνουμε κουραστικοί, τους παράγοντες «συνεργασία και υποστήριξη» στους οποίους διακρίνεται η Cretaforce. Καμιά φορά στη ζωή το ζητούμενο είναι το αυτονόητο. Η Cretaforce το ξεπερνά.

4media.gr

Συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια οπότε έχω την εμπειρία και την γνώση να εκφράσω θετικά και αρνητικά σχόλια. Αρνητικά σχόλια, θα φανεί παράξενο αλλά δεν υπάρχουν. Θετικά σχόλια και μόνο θα μπορούσα να κάνω για την ομάδα της CretaForceΆλλωστε το λέει και η λέξη "Force". Ακριβώς αυτό είναι η εταιρεία, μια δύναμη που διώχνει τις σκοτούρες από το κεφάλι των επαγγελματιών αλλά και των ιδιωτών που φιλοξενούν την ιστοσελίδα τους στην CretaForce. Υποστήριξη ακριβώς όπως το γράφουν, 365 μέρες σε 24ωρη βάση. Όλοι μας έχουμε στιγμές που μην μπορώντας να βρούμε λύση επικοινωνούμε με το support της CretaForce, και ξέρουμε πως σύντομα όχι μόνο θα πάρουμε απάντηση, αλλά θα έχει βρεθεί η λύση στο πρόβλημα μας. Κλείνοντας με μια λέξη: CRETAFORCE = Δύναμη. ΤΕΛΟΣ!

stereoma-sa.gr

Πριν έρθουμε στην CretaForce είμασταν σε άλλο γνωστό πάροχο hosting. Εκεί είχα πολλά θέματα καθώς υπήρχαν παράλλογοι περιορισμοί σε πολλά: στον αριθμό domains ανά συνδρομή, στην πρόσβαση με ssh (γινόταν με επιπλέον χρέωση) και όλα αυτά τα bloated γραφικά panels διαχειρισης. Τότε ήταν που ένας φίλος developer μου πρότεινε την CretaForce, καθότι και πιο οικονομικά πακέτα hosting πρόσφερε και δεν υπήρχαν αυτοί οι "ψεύτικοι" περιορισμοί για την πώληση extra υπηρεσιών. Έτσι τώρα πια στο ένα πακέτο hosting μου έχω 3 διαφορετικά domains (stereoma-sa.gr, siolasmaps.gr, geoaskiseis.gr), μπαίνω σαν άνθρωπος με ssh (δεν πιστεύω να υπάρχει ούτε ένας developer που να μην το θεωρεί ζωτικό - η δουλεια μόνο με ftp είναι πολύ κουραστική- και το καταπληκτικό, console only λιτό cretapanel, που έχει ακριβώς σε minimal μορφή αυτά που χρειάζεσαι για τη διαχείριση του hosting σου. Ωστόσο αυτό που ως πελάτης της CretaForce έχω να εξάρω είναι το απίστευτο support της CretaForce και του Χρήστου Χατζαρά: απλά δεν υπάρχει! εντός ελάχιστου χρόνου σου απαντάει όχι μια ψυχρή υπηρεσία support αλλά ένας φίλος που ευγενέστατα σε βοηθάει στα πάντα. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά: ξεπέρασα το quota όγκου μου και αντί να μπλοκάρει η υπηρεσία μου, μου αύξησε το quota μέχρι την επόμενη ανανέωση του πακέτου. Σήμερα μόλις, ανακάλυψα ότι μου είχαν χακάρει το παλιό (και παρατημένο από μενα) joomla 1.7 site μου. Αμέσως το επανέφερε από backup και το αναβάθμισε μόνος του σε joomla 2.5! Ο πελάτης νιώθει πράγματικά βασιλιάς και αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια στους επαγγελματίες της CretaForce που προσφέρουν τόσο υψηλές υπηρεσίες. Σας ευχαριστούμε!

ilektronio-batteries.com

Η CretaForce ανέλαβε το hosting του e-shop μου το 2014. Από τότε, οποιαδήποτε στιγμή χρειάστηκα βοήθεια και υποστήριξη, η CretaeForce ήταν αμέσως δίπλα μου. Έδινε και δίνει πάντα λύση, άμεσα χωρίς αναμονές και απώλεια πολύτιμου χρόνου. Η αμεσότητα, ο επαγγελματισμός και η εξυπηρέτηση είναι μακράν πέραν των ελληνικών δεδομένων. Είμαι πέραν του 100% ευχαριστημένος από το επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης. Η CretaForce είναι άριστη σε αυτό που κάνει. Tις θερμές μου ευχαριστίες μας για την γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη της CretaForce και ειδικότερα του κου Χρήστου Χατζαρά στην μέχρι τώρα συνεργασία μας.

sissipetropoulou.com

Ψάχνετε μια αξιόπιστη, άκρως επαγγελματική και συνεπή εταιρία να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σας και με άμεση ανταπόκριση σε ότι χρειαστείτε; Απάντηση: Είναι η CretaForce. Σ' ευχαριστώ CretaForce για την υπεροχη συνεργασία!

paon.gr

Συνεργαζόμαστε με την CretaForce τα από το 2012 όπου και φιλοξενείται η ιστοσελίδα του συλλόγου μας στους servers της. Αρχικά συνεργαστήκαμε με την CretaForce γιατί είναι ελληνική εταιρεία και η φιλοσοφία μας είναι πάντα να στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Η CretaForce μας έβγαλε ασπροπρόσωπους σε αυτή την επιλογή μας. Σε ταχύτατο server που ανταποκρίνεται στην ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση που έχει η σελίδα μας τα Σαββατοκύριακα όταν η ομάδα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, χωρίς να μας "κρεμάσει" ποτέ. Άμεσο και ταχύτατο support όποτε και αν το χρειαστήκαμε, ασφάλεια 100% καθώς ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα ακόμα και αν από λάθη δικά μας υπήρχαν "πόρτες ανοιχτές" οι οποίες εντοπίστηκαν άμεσα από τους τεχνικούς της CretaForce και διορθώθηκαν. Συστήνουμε την CretaForce για τον επαγγελματισμό της, την ταχύτητα της, την αξιοπιστία της, το support της και φυσικά στις οικονομικές υπηρεσίες της.

webproservices.gr

Συνεργαζόμαστε με την CretaForce πάνω από 5 χρόνια και είναι ο αποκλειστικός πάροχος της εταιρίας μας σε υπηρεσίες hosting και domain name registration. Πέρα από τις τεχνολογικά άρτιες και ταχύτατες υπηρεσίες που προσφέρει, η CretaForce ξεχωρίζει πραγματικα για την εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη που προσφέρει. Ο επαγγελματισμός, οι γνώσεις αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη, έχουν καταστήσει την CretaForce τον πλεον αξιόπιστο αλλά και κομβικό συνεργάτη μας.

xenesglosses.eu

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη της CretaForce και ειδικότερα του κου Χρήστου Χατζαρά. Η CretaForce ανέλαβε το hosting του site xenesglosses.eu, (του δεύτερου μεγαλύτερου αποκλειστικά εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος site στην Ελλάδα), σε μία δύσκολη ώρα και μετά από αλλαγή 3 διαφορετικών παρόχων servers, για τεχνικούς λόγους που κανένας πάροχος και τεχνικός επί μήνες δεν εντόπιζε. Η μεταφορά στην CretaForce έγινε απίστευτα γρήγορα και επαγγελματικά ενώ ακολούθησε έλεγχος και λύση του προβλήματος που μας ταλαιπωρούσε πολύ καιρό (όλα αυτά εντός λίγων ωρών). Έγιναν οι κατάλληλες ρυθμίσεις και έχουμε πλέον 40.000 - 45.000 επισκέπτες κάθε μέρα. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που ανήκουμε πλέον στην "δύναμη" της CretaForce καθώς το site έγινε πολύ πιο γρήγορο και δεν εμφανίζει τα ίδια προβλήματα.

flexven.gr

Ευχαριστούμε την CretaForce για τη άμεση υποστήριξη που παρέχει όλο το 24ωρο. Δίπλα μας σε κάθε στιγμή από το ξεκίνημα του start up μας. Να συνεχίσετε έτσι και να είστε πάντα καλά!

ag-energy.gr

Γνωρίσαμε την CretaForce αρχικά από συστάσεις συνεργατών μας. Έπειτα από αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε με το προηγούμενο web-hosting αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη σελίδα μας στην CretaForce. Η εξυπηρέτηση ήταν από την αρχή άμεση και γρήγορη πέρα από κάθε προσδοκία. Η μεταφορά των αρχείων την σελίδας έγινε επίσης άμεσα και χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα απ την πλευρά μας. Η ταχύτητα της ιστοσελίδας μας άριστη από την πρώτη στιγμή και χωρίς downtime. Εκτός βέβαια από την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση, μας ενδιέφερε και το επίπεδο της τεχνικής υποστήριξης. Όσες φορές αποστείλλαμε μέσω email κάποιο αίτημα ή κάποια ερώτηση, η απάντηση της τεχνικής υποστήριξης δεν ξεπερνούσε μερικά λεπτά! Καμιά λοιπόν αναμονή και κυριολεκτικά άμεση εξυπηρέτηση και επίλυση τεχνικών θεμάτων. Προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη την CretaForce γιατί συνδυάζει άριστες υπηρεσίες, καλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση και την ασφάλεια ότι είναι πάντα δίπλα σου.

kaxiris.gr

Η ομάδα της CretaForce πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά στην υποστήριξη των τεχνικών ζητημάτων των site. Είναι διαθέσιμοι κάθε ώρα και συμβάλλουν στην επίλυση ακόμα και πιο απαιτητικών προβλημάτων. Προσωπικά, με βοήθησαν να λύσω ένα bug στο wordpress στο οποίο αναζητούσα λύση μία εβδομάδα χωρίς αποτέλεσμα. Προτείνω ανεπιφύλακτα την ομάδα για την φιλοξενία και την υποστήριξη ιστοσελίδων.

safer-internet.gr

Εάν με άφηναν να βάλω αστέρια μέχρι αύριο θα έβαζα. Γνωρίζω την CretaForce όταν είχα web radio πριν πολλά χρόνια. Μετά από έρευνες αγοράς και υποσχέσεις και μπλα μπλα από άλλους κουράστηκα και ξεκίνησα την συνεργασία μαζί τους. Η εταιρεία απλά δεν παίζεται . Από πού να αρχίσω και από πού να τελειώσω; Η εταιρεία; Μην ψάχνεις αλλού και ξέχνα τις έρευνες αγοράς. Εδώ θα βρεις αυτά που θέλεις και με στοίχημα. Δίκτυο; Ταχύτατο και με την καλύτερη ασφάλεια και λειτουργικότητα. Εξυπηρέτηση; Άψογη και ταχύτατη σε χρόνους που δεν μπορείς να φανταστείς όλο το 24ωρο. Επαγγελματισμός ; Αρίστος και μακράν ο καλύτερος. Τιμές; Άστο μην ψάχνεις αλλού. Η CretaForce είναι μια εταιρεία από ανθρώπους χαρούμενους, επαγγελματίες, έμπειρους με πολύ αγάπη για τη δουλειά. Η εταιρεία δεν σου παρέχει μόνο αυτά που έχει αλλά και κάτι πολύ παραπάνω και όταν θα δεις τι βοήθεια θα έχεις θα υποκλιθείς και θα με θυμηθείς. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση κατά την μεταφορά της σελίδας μιλούσαμε παράλληλα σε e-mail, τηλέφωνο, γίνονταν μεταφορά, backup, ρυθμίσεις ασφαλείας, e-mail κ.α που σε μια στιγμή σκέφτηκα τι κάνουν τα άτομα; Αν και θέλω να γράψω πολλά ακόμα πάρα πολλά θα κλείσω σύντομα. Η εταιρεία όχι μόνο παρέχει την κορυφαία ασφάλεια, σούπερ εξυπηρέτηση κ.α αλλά σε βοηθάει και για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα/σφάλμα έχεις στην σελίδα σου. Στην σελίδα μου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, και έπαθα πλάκα, για κάποιο σφάλμα (όχι από θέμα εταιρείας) που είχα που δεν μπορούσαμε να βρούμε και είχαν σπάσει τα νεύρα μας . Όταν μου είπαν "μην σε απασχολεί τίποτα εδώ είμαστε’’ εκεί ηρέμησα. Βοήθεια με το παραπάνω. Βοήθεια που δεν θα βρεις πουθενά και προσωπικά δεν βρήκα. Άψογοι σε όλα τους με το παραπάνω. Την συνιστώ με 1000 και θα την προτείνω φυσικά και σε άλλους. Η σελίδα αυτή τη στιγμή φυσάει. Οι άνθρωποι της CretaForce απλά δεν παίζονται σε όλα. Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ. Το κεφάλι μου πια ηρέμησε. Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι τίποτα γιατί ξέρω ότι έχω την CretaForce. Συνεχίστε αυτό που κάνετε και το κάνετε με πολύ αγάπη. Οι υπόλοιποι αφήστε τους άλλους να υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Μην κουράζεστε άδικα στο να ψάχνετε. Εδώ θα ηρεμήσετε από τα πάντα και μια για πάντα. Τα άγρυπνα μάτια (χαμόγελο) της CretaForce είναι κοντά σου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλη την βοήθεια σας.

studio-nikos.gr

Άψογο support! Μετά από 7 χρόνια συνεργασίας πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν ακόμα και σε προβλήματα εκτός web server και άμεσα στις απαντήσεις ακόμα και στης 3π.μ. Η ασφάλεια των server είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Θα συνιστούσα την CretaForce ανεπιφύλακτα.

surprice.gr

Μην ψάχνετε άλλο, το support της CretaForce ειναι ακριβώς αυτό που θέλετε! Έχοντας δοκιμάσει και servers του εξωτερικού, η CretaForce προσφέρει αυτό που οι αλλοι υπόσχονται. Όσες φορές και εαν ζητήσαμε restore το site μας επανήλθε αμέσως και αρκέτες φορές προσφέροντας και επιπλέον λύσεις! Συνεχείς ενημερώσεις για κενά ασφαλείας για κάθε πλατφόρμα, οδηγίες, και επικοινωνία στην γλώσσα σου. Τι άλλο να ζητήσεις;

ipb.gr

Θα ήθελα να αναφέρω την CretaForce ως την καλύτερη ελληνική εταιρία στον χώρο των servers μετά από πολύχρονη εμπειρία σε πάμπολλες ξένες αλλά και ελληνικές εταιρίες. Shared servers που τρέχουν με ταχύτητες ισάξιες των cloud VPS (το load δεν ξεπερνάει το 0.60). Ενημερωμένο πάντα το web stack του server αποφεύγοντας τα κενά ασφαλείας των παλαιοτέρων εκδόσεων. Προσωπικά μου αρέσει που τρέχει τον NGiNX ως web server! Για οποιοδήποτε configuration που ζητήθηκε υπήρξε άμεση ανταπόκριση με τα καλύτερα αποτελέσματα! Το ρητό που λέει "The best panel is no panel" η CretaForce φαίνεται ότι το έχει κάνει πράξη με ένα εύχρηστο custom διαχειριστικό περιβάλλον μέσο SSH που σου κάνει την ζωή εύκολη!! Τι να πω για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη, αμεσότητα; αποτελεσματικότητα; φιλικότητα; γνώση και όχι παραμύθια; θα είναι λίγα για το τμήμα του support! Με λίγα λόγια, με έχει κερδίσει 100%

elizak84.eu

Ευχαριστώ την Cretaforce για τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και τη βοήθεια της σε ότι έχω χρειαστεί. Συστήνω ανεπιφύλαχτα την εταιρεία.
 

sofikoukouvagia.gr

Η συνεργασία μας με την Cretaforce ήταν και παραμένει άψογη!!! Ο Χρήστος και η ομάδα του ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε. Η παροχή υπηρεσιών είναι σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα και οι τιμές απόλυτα προσιτές. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα δύο χρόνια συνεργασίας δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα ταχύτητας ή downtime της σελίδας μας. Συστήνουμε την Cretaforce ανεπιφύλακτα, μιας και μας έχει απαλλάξει εντελώς από το άγχος της υποστήριξης της φιλοξενίας της σελίδας μας.

mwrakia.gr

Μετά απο 6 χρόνια και πάνω απο 45 εκατομμύρια επισκέψεις στο forum, πολλές αναβαθμίσεις, πολλά backup και δεκάδες ερωτήσεις και απαντήσεις ένα μεγάλο Ευχαριστώ και απο μας για την άψογη εξυπηρέτηση και τις φιλικές σταθερές τιμές. Οποιαδήποτε στιγμή στο 24ωρο χρειαστήκαμε κάτι ο Χρήστος και η ομάδα του ήταν δίπλα μας, μας στήριξε, μας συμβούλεψε και μας βοήθησε να "μεγαλώσουμε" σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Μερικές φορές κάποια πράγματα δουλευουν τόσο καλά που ξεχνάς οτι υπάρχουν, σαν τον αέρα γύρω μας. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την CretaForce για όσους θέλουν ποιοτικές υπηρεσίες.

belts.gr

Από την αρχή της συνεργασίας μας η CretaForce ήταν εκεί για να μας βοηθήσει να γίνει ομαλά η μεταφορά από τον προηγούμενο host. Από εκεί και έπειτα στην διάρκεια των τριών χρόνων αδιάλειπτης συνεργασίας μας ήταν επίσης εκεί για να μας βοηθήσει με όποιες απορίες ή προβλήματα προέκυπταν. Κατά την αναβάθμιση του site μας χρειαστήκαμε προσωρινά παραπάνω χώρο από αυτήν του πακέτου μας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Παραχωρήθηκε ο επιπλέον χώρος χωρίς χρέωση μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ασυναγώνιστος  επαγγελματισμός και εξαιρετικό value for money!

filokalia.gr

Ευχαριστούμε την Cretaforce για τη συνεργασία. Δίπλα μας σε κάθε στιγμή σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Συστήνουμε ανεπιφύλαχτα την εταιρεία σε όποιον σκέφτεται να δημιουργήσει επαγγελματικό ιστότοπο.

nisotakis.gr

Η CretaForce αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για την φιλοξενία της ιστοσελίδας μας, το μεγάλο της προνόμιο είναι ο απόλυτος επαγγελματισμός και η άμεση ανταπόκριση σε οτιδήποτε χρειαστούμε! Την συνιστούμε σε όλους ανεπιφύλακτα.

autospark.gr

Τί μπορεί να ζητάει ένας πελάτης από τον provider του; ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ! Σ'αυτό το θέμα, πραγματικά, δεν παίζονται! Καμιά φορά απορούμε: Αυτοί οι άνθρωποι δεν κοιμούνται; Έχοντας 5 e-shop και κάποια απλά sites, όποτε τους χρειαστήκαμε ήταν εκεί! Πραγματικά, σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες σας! Κάνετε πολλά περισσότερα απ'όσα οφείλετε!

foodmap.gr

Η συνεργασία μας με την εταιρεία Cretaforce ήταν άψογη απ' την πρώτη στιγμή. Το customer service είναι άψογο, ενώ οι τιμές των πακέτων και η ποιότητα υπηρεσιών απλά ασυναγώνιστες. Δεν έχουν υπάρξει ποτέ προβλήματα downtime της ιστοσελίδας μας και το βασικότερο, κανένας απ' τους πεινασμένους επισκέπτες μας, δεν έχει εκφράσει ποτέ παράπονο ως προς την ταχύτητα! Την συστήνουμε, λοιπόν, ανεπιφύλακτα!

pramanayogatherapy.eu

Άμεση τεχνική υποστήριξη, δίπλα μας σε κάθε στιγμή. Εταιρεία με ευθύνη προς τον πελάτη της. Ευχαριστούμε CretaForce.

weirdnews.gr

Είμαι πελάτης στην CretaForce εδώ και περισσότερο από 5 χρόνια και πραγματικά δεν έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή για την επιλογή μου. Θυμάμαι τότε, παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2010, λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος και μας υποδεχθεί το νέο έτος, "σκότωνα" την ώρα μου στην υπολογιστή και σαν νέος στο χώρο δημιουργίας ιστοσελίδων, blogs και hosting, ήθελα να πειραματιστώ και να ανεβάσω το πρώτο μου site! Που λέτε, εκείνο το βράδυ, που όλοι οι γείτονες γιόρταζαν, έτρωγαν, έπιναν και έπαζαν χαρτιά, εγώ ήμουν σε διαρκή online σύνδεση με το τμήμα υποστήριξης της CretaForce και προσπαθούσαν τα παιδιά να βοηθήσουν έναν άπειρο χρήστη! Τώρα δεν ξέρω αν είναι και πολύ θετικό ότι εκείνες τις στιγμές καθόμουν και ασχολιόμουν με το στήσιμο των ιστοσελίδων μου ή ότι ήταν σε ώρα standby και εργασίας τα παιδιά της CretaForce, αλλά το γεγονός εκείνο καθιέρωσε στη συνείδησή μου ότι η CretaForce ήταν η τέλεια επιλογή για μένα! Κατά καιρούς, οφείλω να ομολογήσω, διάφοροι φίλοι και γνωστοί με προέτρεπαν να αλλάξω εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, προτείνοντάς μου μάλιστα ακόμα και δικές τους ή εταιρίες φίλων τους, υποσχόμενοι καλύτερες υπηρεσίες και τιμές, ωστόσο, τους απαντούσα ευγενικά "αποκλείεται παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση! έχω βρει τον "διαδικτυακό μου παράδεισο" όσον αφορά τις παροχές υπηρεσιών στο internet"! 

stampaland.gr

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλη την βοήθεια σας. Άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα, πολύ καλές τεχνικές γνώσεις, εγγύηση στο αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι έχουμε μεγάλες απαιτήσεις και επιτέλους βρήκαμε, έπειτα από πολλές αλλαγές, τον "δικό μας Provider". Σας ευχαριστούμε πολύ.

underhunter.gr

Όποτε χρειαστήκαμε βοήθεια με το site μας, οι άνθρωποί της ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν, όλο το 24ωρο, κάθε μέρα. Εύκολο interface, οδηγίες και βοήθειες όλες αναρτημένες για να μας κάνουν τη ζωή εύκολη. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Σας ευχαριστούμε πολύ.

tbc.gr

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με την cretaforce μπορώ να πω ότι η συνέπεια των ανθρώπων της είναι άκρως επαγγελματική. Τους θεωρώ από τους κορυφαίους στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας στο διαδίκτυο και τους συστήνω ανεπιφύλακτα.

tentes-spanopoulos.com

Επαγγελματισμός, συνέπεια, ταχύτητα είναι το 3πτυχο της επιτυχίας για την Creataforce! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο των υπηρεσιών της και θα την προτείνω στους συναδέλφους μου, ως την πιο αξιόπιστη επιλογή σε όλο το φάσμα των web υπηρεσιών!

smartaccessories.gr

Στην CretaForce βρίσκεις επαγγελματίες οι οποίοι βρίσκονται δίπλα σου 365 ημέρες τον χρόνο όχι στα λόγια αλλά έμπρακτα. Εδώ βρήκαμε άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση ανεξαρτήτου ώρας και ημέρας, φιλικές τιμές και πρόθυμους ανθρώπους να μας βοηθήσουν, να μας συμβουλέψουν και να μας λύσουν δύσκολα προβλήματα ακόμα και σε περιπτώσεις που υπερέβαιναν τις συμβατικές υποχρεώσεις της. Δεν το συζητώ, συστήνω CretaForce ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ την καθιστά μια από τις καλύτερες του χώρου.

idiaitera-mathimata.net

Η φιλοξενία της ιστοσελίδας μας στην CretaForce είναι άψογη, 100% uptime και ασφαλής, η υποστήριξη των τεχνικών, όποτε τους χρειαστήκαμε, άμεση και αποτελεσματική. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

iannis.me

Η συνεργασία μου με την CretaForce κοντεύει τα 5 χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων μπορώ να πω ότι έλαβα την ταχύτερη εξυπηρέτηση που είχα λάβει ποτέ από παρόμοιες εταιρίες. Το προσωπικό δίνει μεγάλη σημασία σε όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους, και δεν ένιωσα ποτέ σαν “ένας ακόμα πελάτης”. Τέλος, το γεγονός ότι όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους υποστηρίζουν πολλαπλά domains και sub-domains, με βόλεψε προσωπικά και θεωρώ πως είναι must για όποιον ασχολείται με περισσότερα από ένα projects.

underdog.gr

Εχοντας περάσει από πολλούς host providers (έλληνες αλλά και ξένους) τα τελευταία 15 χρόνια, έχω να πω οτι στην cretaforce βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα απο πλευράς ταχύτητας, ευελιξίας, τιμής αλλά κυριότερα εξυπηρέτησης και σχέσης με τον πελάτη. Την συνηστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε θέλει είτε να καταχωρήσει κάποιο domain, είτε να φιλοξενίσει την ιστοσελίδα του. Όσο μικρές ή μεγάλες είναι οι ανάγκες του, η cretaforce μπορεί να τις καλύψει στο 100% .

marialiaska.gr

Επαγγελματισμός το συνώνυμο της CretaForce. Η ποιότητα υπηρεσιών στην μεταξύ μας συνεργασία μας δίνει τη σιγουριά για την ιστοσελίδα μου. Σας συστήνω ανεπιφύλακτα την CretaForce.

thermotexniki.gr

Η άμεση εξυπηρέτηση της cretaforce μας κέρδισε! Στην cretaforce όλα γίνονται άμεσα, γρήγορα, δωρεάν και σωστά!

thermosol.gr

Η συνεργασία μας με την CretaForce ήταν και είναι άψογη από την πρώτη στιγμή. Αναλαμβάνουν και διεκπαιραιώνουν όλες τις απαιτήσεις μας άμεσα και επαγγελματικά. Φιλοξενούν την ιστοσελίδα μας 2 χρόνια τώρα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!

fthia.net

Επιτέλους τα καταφέραμε! Καταφέραμε να έχουμε αυτό που θέλουμε όταν το θελήσουμε και το χρειαστούμε! 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, η καλύτερη για εμας ελληνική εταιρία webhosting, CretaForce – εγγύηση!

artifacts.gr

Σχεδιάζουμε γραφικά και ιστοσελίδες για τους πελάτες μας, έχουμε "δοκιμάσει" την CretaForce περισσότερες από 30 φορές για ιστοσελίδες πελατών μας, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Σταθερή ποιότητα στις υπηρεσίες και άμεση τεχνική υποστήριξη είναι οι λόγοι που μας έκαναν για να τους εντάξουμε στους συνεργάτες μας. Συνιστούμε ανεπιφύλαχτα την CretaForce για το δικό σας hosting, δοκιμάστε τους.

iatreiomastou.eu

Η CretaForce αποτελεί μια από τις σοβαρότερες εταιρίες στην Ελλάδα. Δίπλα μας σε κάθε στιγμή. Ευχαριστούμε πολύ. Τη συνιστούμε ανεπιφύλαχτα.

literature.gr

Στην CretaForce, το Literature.gr βρήκε την ιδανική φιλοξενία. Είχαμε αλλάξει 3 εταιρίες hosting στο παρελθόν χωρίς να έχουμε την αμεσότητα στην επικοινωνία και την υποστήριξη που απολαμβάνουμε πλέον. Έχουν αποδείξει ότι είναι 24/7 σε ότι χρειαστεί: αναβαθμίσεις, συμβουλές, αντιμετώπιση προβλημάτων. Άμεσες λύσεις με επαγγελματισμό, γνώση και ταχύτητα. Έχουν αποδείξει ότι είναι ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ συνεργάτες. Το Literature.gr προτείνει σε εσάς την CretaForce ως ένα ιδανικό συνεργάτη.

annadimou.com

Άμεσο, επαγγελματίες, δίπλα στον πελάτη για ότι χρειαστεί. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία. Συστήνουμε ανεπιφύλαχτα την CretaForce.

greekouzina.gr

Με την CretaForce συνεργάζομαι άψογα εδώ και 3 περίπου χρόνια. Την ανακάλυψα ψάχνοντας για καλό και αξιόπιστο hosting και δεν το μετάνιωσα. Εδώ βρήκα άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση ανεξαρτήτου ώρας, φιλικές τιμές και πρόθυμους ανθρώπους να με βοηθήσουν σε δύσκολα θέματα. Ειδικά ο Χρήστος Χατζαράς είναι "ακοίμητος φρουρός" και δίνει άμεσες λύσεις. Δεν το συζητώ. CretaForce ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

Naviphone-Hellas.gr

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την Cretaforce. Eκτός του ότι δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα κατά την παρομονή μας στην Cretaforce, η έγκαιρη ενημέρωσή τους – η άμεση εξυπηρέτησή τους οποιαδήποτε ώρα και ημέρα – η τεχνογνωσία τους – ο επαγγελματισμός τους, μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα μέλη της Cretaforce και ιδιαίτερα στο Χρήστο Χατζαρά.

frontpirinas.gr

Ήδη ευχαριστημένοι πελάτες μας σύστησαν την CretaForce. Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας τα δείγματα ήταν θετικά: Απεριόριστη κάλυψη και άμεση εξυπηρέτηση, τεχνογνωσία και γενναιοδωρία. Χαιρόμαστε που πήραμε την σωστή απόφαση και τώρα το site του Πυρήνα λειτουργεί άψογα ενώ νιώθουμε την ασφάλεια της κάλυψης της Cretaforce. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες της.

Kontogiannis.eu

Δεν χρειάζεται να ψάξετε για άλλη εταιρεία host. Η CretaForce είναι η εταιρεία που θα σας κερδίσει σε όλα! Άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση σε ότι χρειαστώ οποιαδήποτε ώρα και ημέρα, επαγγελματισμός και αφοσίωση προς τον πελάτη. Άκρως φιλικές τιμές χωρίς ψιλά γράμματα και κρυφές χρεώσεις. Ανέλαβαν τη μεταφορά των site μου στην CretaForce εντελώς δωρεάν και πάντα με επαγγελματισμό. Συστήνω την CretaForce ανεπιφύλακτα! Συγχαρητήρια!

Agios-Eleytherios-Chalandriou.gr

Το hosting όπως δεν το περιμέναμε. Το ελληνικό και γρήγορο support σε θέματα ακόμα και για το ίδιο το site (Joomla) όπως και το μηδενικό downtime, μας έκαναν να έχουμε μόνο μια εταιρία hosting στο μυαλό μας. Από θέμα ταχύτητας και εξυπηρέτησης επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Το ότι μπορούμε και στηρίζουμε μια ελληνική επιχείρηση μας κάνει ακόμα ποιο χαρούμενος πόσο δε μάλλον όταν τρέχει και ένα από τα αγαπημένα λογισμικά του διαχειριστή, το FreeBSD. Τέλος οι τιμές είναι άκρως ελκυστικές ακόμα και για μεγάλα project όπου σε άλλες περιπτώσεις θα κόστιζαν πολλά περισσότερα ευρώ το μήνα.

domiki-manis.gr

Πριν 3 χρόνια έψαχνα για web hosting υπηρεσία για το site, και μετά από μια μικρή έρευνα κατέληξα στην Cretaforce, και νομίζω οτι δικαιώθηκα. Οτιδήποτε χρειάστηκα απαντήθηκε άμεσα και σωστά. Επαγγελματισμός, γνώση, και ταχεία εξυπηρέτηση συνθέτει το τρίπτυχό τους .Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

macuse.net

Η άμεση ανταπόκριση σε κάθε είδους πρόβλημα, ακόμη και στο πιο μικρό, και η ταχύτατη επίλυση τους όποτε και αν αυτά εμφανιστούν μας έχει εντυπωσιάσει! Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στο Χρήστο και στο υπόλοιπο team της εταιρείας. Νιώθεις ότι πίσω απο το site σου βρίσκεται μια ομάδα, με άψογη, ταχύτατη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη. Όποτε και να χρειάστηκε κάτι, με πρόσφατο παράδειγμα το χθεσινό, απλά λύθηκε άμεσα και εύκολα. Ένα μεγάλο μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι!

AndrianaNassou.com

Η άμεση ανταπόκριση σε κάθε είδους mail και η ταχύτατη επίλυση των όποιων προβλημάτων είναι πραγματικά άξια θαυμασμού! Νιώθεις ότι είσαι μέλος μιας ομάδας που σε στηρίζει χωρίς καν να την γνωρίζεις! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της CretaForce, είστε φοβεροί!

Fairyshop.gr

Η άμεση ανταπόκριση και στο πιο μικρό πρόβλημα μας έχει εντυπωσιάσει και συγχαρητήρια στο Χρήστο και στο υπόλοιπο team της εταιρείας. Η CretaForce πραγματικά είναι εταιρεία με υπηρεσίες που αγγίζουν την τελειότητα και με τιμές ασυναγώνιστες, τους προτείνουμε με κλειστά μάτια!

Kourousis.gr

Η CretaForce είναι μια εταιρεία για απαιτητικούς χρήστες. Η σταθερή σύνδεση, η άψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση από την τεχνική υποστήριξη ακόμα και σε περιπτώσεις που υπερβαίνουν τις συμβατικές υποχρεώσεις, την καθιστά μια από τις καλύτερες του χώρου. Φιλοξενούμε όλα τα domains στους servers της CretaForce και πιστεύουμε σε μια μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία.

AlexFilos.com

Με απλά λόγια, δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία hosting στην Ελλάδα. Μικρή έως μεγάλη επιχείρηση εδώ είναι ο προορισμός της. Τρία χρόνια τώρα δεν έχει υπάρξει ούτε μια στιγμή downtime στα website μου και τα οι απόκριση των servers είναι πάντα μέγιστη. Τα παιδιά που εργάζονται στην εταιρία είναι πάντα απόλυτα εξυπηρετικά και βοηθάνε ακόμα και σε ερωτήσεις που αφορούν coding και πράγματα που καμία άλλη εταιρία hosting δεν θα ενδιαφερόταν να βοηθήσει. Την συνιστώ ανεπιφίλακτα… δεν υπάρχει συγκρίση!

Viewz.gr

Η συνεργασία μας με την Cretaforce είναι άψογη, η υποστήριξη άμεση - οποιαδήποτε ώρα και ημέρα την χρειαστήκαμε - και η σχέση ποιότητας / τιμής είναι αξεπέραστη. Φιλοξενούμε ήδη και άλλα domain μας στην Cretaforce και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να φιλοξενήσουν τις ιστοσελίδες τους!

Seo-Google.gr

Ένας σημαντικότατος παράγοντας για τη βελτιστοποίηση μίας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης είναι η ταχύτητα της ιστοσελίδας. Οι μηχανές αναζήτησης αρέσκονται στο να διαβάζουν γρήγορες σελίδες και τις αξιολογούν αναλόγως ανεβάζοντας τες υψηλότερα στα αποτελέσματά τους. Η Cretaforce, εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που συνεργαζόμαστε, διαθέτει ταχύτατους και σταθερούς servers δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στις ιστοσελίδες μας. Παράλληλα, η ομάδα της αποτελείται από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς που μας λύνουν τα χέρια όποτε και αν χρειαστεί. Επειδή το καλό πρέπει να λέγεται, πιστεύω πώς άξιζε η μικρή αυτή αναφορά μας σε σημαντικούς συνεργάτες.

TravelOverGreece.com

Από την πρώτη στιγμή μας εντυπωσίασε η απλότητα και ο επαγγελματισμός της CretaForce. Αν και δε χρειάστηκε προσφέρθηκαν αμέσως να εγκαταστήσουν το site χωρίς καν να το ζητήσουμε. Η ταχύτητα είναι εξαιρετική ενώ δεν έχει εμφανιστεί ποτέ πρόβλημα με το site μας. Η τεχνική εξυπηρέτηση είναι άμεση και αποτελεσματική.

ls24.gr

Απ' την πρώτη στιγμή η Cretaforce σε οποιοδήποτε απορία ή τεχνικό πρόβλημα και αν είχαμε αυτά αντιμετωπίστηκαν και λύθηκαν άμμεσα. Σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές και την άψογη τεχνική υποστήριξη, η συνεργασία μας αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη. Σίγουρα θα υπάρχει μία μελλοντική υποστήριξη απ' την δική μας πλευρά και την συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

LeatherSandals.gr

Απλό control panel, γρήγορο ανέβασμα στο ftp, ποτέ κατεβασμένη σελίδα, κατεβασμένες τιμές. Η CretaForce αγγίζει το ανέφικτο.

Arkadia-Strom.com

Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο ευχαριστημένος είμαι. Η ποιότητα υπηρεσιών με την τιμή δεν έχουν καμία σχέση, ανεπιφύλαχτα CretaForce.

Giomod.com

Μετά από περιπλάνηση αρκετών χρόνο σε εταιρείες webhosting στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κατέληξα στην CretaForce. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, άμεση εξυπηρέτηση, κανένα πρόβλημα στην σελίδα, δεν πέφτει ποτέ και πολύ καλές τιμές.

Ael-Fans.com

Συνεργαζόμαστε με την CretaForce από το 2003, 9 χρόνια ολόκληρα. Στα ΕΛΑΧΙΣΤΑ προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, η CretaForce ήτανε παρούσα και έδινε άμεση λύση. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

NewSage.gr

Οι απαιτήσεις του NewSage ήταν αυξημένες από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας με την CretaForce. Ευτυχώς, η υπομονή και επιμονή των στελεχών της έβαλε τις γερές βάσεις για μια ομαλή και ασφαλή συνεργασία. Ο επαγγελματισμός δεν  έκρυψε την  προσωπική προσπάθεια και το ενδιαφέρον που δείχνει η CretaForce για κάθε μία από τις περιπτώσεις που χειρίζεται. Όπως συμβαίνει σε κρίσιμες στιγμές, έτσι και το NewSage χρειάστηκε τις υπηρεσίες της CretaForce ακόμα και σε επίσημες αργίες. Η στήριξη ήταν άμεση και με άριστα αποτελέσματα καθώς η εμπειρία και οι γνώσεις των στελεχών είναι αξιοθαύμαστες και προσφέρουν την λύση για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει. Η συνεργασία μας είναι σχετικά νέα αλλά η μέχρι τώρα προσφερόμενη ποιότητα υπηρεσιών μας δίνει τη σιγουριά ενός ασφαλούς μέλλοντος για το site μας, κάτι που ο καθένας προσδοκά για την εταιρεία του. Ευχαριστούμε πολύ, CretaForce!

Mrmobile.gr

Συνεργάζομαι με την CretaForce σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά από παρότρυνση φίλου μου να δοκιμάσω τις υπηρεσίες τους. Μετέφερα για αρχή ένα από τα 20 sites που διατηρώ δοκιμαστικά. Έχω μείνει τόσο ευχαριστημένος από την απόδοση, την υποστήριξη και την άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχω, ακόμα και αν αυτό δεν αφορά την CretaForce αλλά δικό μου λάθος, που πλέον ΟΛΑ μου τα sites είναι στον semi-dedicated server της CretaForce. Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τον Κώστα που μου σύστησε την CretaForce και φυσικά τον Χρήστο που κάθε φορά που χρειάστηκα την βοήθεια του ήταν εκεί, αποτελεσματικός. Ακόμα και την Κυριακή του Πάσχα όταν τον χρειάστηκα δούλεψε για να με βοηθήσει. Πραγματικά, η καλύτερη Ελληνική εταιρεία με τις καλύτερες υπηρεσίες σε καταπληκτικές τιμές. Βασικό αυτό με τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι έχουμε αυτές τις μέρες.

iPixel.gr

Συνεργάζομαι με την Cretaforce απο το 2008 για την φιλοξενία ιστοσελίδων αλλά και για την καταχώρηση domain names. Αισθάνομαι τυχερός που ήταν η πρώτη εταιρεία με την οποία συνεργάστηκα ξεκινώντας την δική μου επιχείρηση. Στο διάστημα της συνεργασίας μας, εκτός του ότι δεν έχει προκύψει κανένα θέμα όσον αφορά το hosting, με έχουν βοηθήσει αρκετές φορές στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετώπισα κατά την δημιουργία και διαχείριση διαφόρων ιστοσελίδων. Η CretaForce διακρίνεται για την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και για την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει. Συγχαρητήρια στον Χρήστο και σε όλο το προσωπικό της. Η επιτυχία σας οφείλεται στην αφοσίωση σας!

Techiechan.com

Είχα αγοράσει φθηνό hosting γνωρίζοντας πως είναι ένα κόλπο στο οποίο πληρώνεις λίγο στην αρχή, τρως πολύ χρόνο στο ενδιάμεσο πακτωμένος ανάμεσα σε δεκάδες άλλα site, με ένα support σε γενικές γραμμές άσχετο που και να ήθελε δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Και πως για κάθε επιπλέον πρόβλημα, σου προσφέρουν μια "υπηρεσία" με ένα ηλίθιο κόστος. Πρόκειται για την κλασική τακτική μάρκετινγκ honeytrap. Κάνε μια προσφορά που ο άλλος δεν μπορεί να αρνηθεί και μετά άρμεξέ τον. Το γνώριζα αλλά νόμιζα πως αυτο είναι το τίμημα του να διατηρείς φθηνά το δικό σου domain. Και βασανιζόμουν χωρίς λόγο παρότι δεν είχα τρελές απαιτήσεις από το site μου. Οπότε όταν μου σύστησαν την CretaForce, πήγα με τις ίδιες λίγο πολύ διαθέσεις. Λίγο σαν να άλλαζες εταιρία κινητής. Ξέρεις πως δεν περιμένεις τίποτα διαφορετικό, αλλά έχεις θυμώσει αρκετά με τους προηγούμενους για να τους κάνεις τη χάρη να παραμείνεις. Same shit, different day. Κι αυτό αποδείχθηκε λάθος. Δεν έχω ξαναπετύχει τόσο καλή εξυπηρέτηση και ποιότητα στην υπηρεσία. Κι αυτό είναι το πλεονέκτημα των μικρών μαζεμένων εταιριών τελικά. Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί ξέρουν γιατί το κάνουν και δεν τους πήραν με κακοπληρωμένες συμβάσεις 2μηνών προκειμένου να καλύψουν μια θέση εργασίας. Ειλικρινά ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο απλό μπορεί να είναι τελικά ένα shared hosting ακόμα και για εμένα τον μικρό πελάτη που δεν έχει dedicated server :)

JeepServiceTeam.gr

Μετά από εκτενή αναζήτηση στο web για εύρεση μιας αξιόπιστης εταιρείας hosting και παραβλέποντας τις επιφυλάξεις που είχαμε για τις υπηρεσίες των ελληνικών εταιρειών φιλοξενίας, επιλέξαμε την CretaForce. Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας για τον πρώτο χρόνο, ανανεώσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη την συνεργασία μας μιας και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει είναι εξαιρετική. Το support είναι πάντα διαθέσιμο, άμεσο, εξυπηρετικότατο και καλά ενημερωμένο καθώς και η ταχύτητα του server εξαιρετική. Είναι πολύ επαγγελματίες και με καλές τιμές. Συστήνουμε την CretaForce ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα συνεχίσουμε να τους προτιμάμε! Αφού υπάρχει μια τόσο αξιόπιστη εταιρεία hosting στην ελληνική αγορά που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει απο τις ξένες, ας επιμείνουμε ελληνικά και όσο υπάρχει τόσο καλό support σίγουρα δεν θα χάσουμε!

MoschatoTavros.gr

Αν και ήμασταν επιφυλακτικοί για τις υπηρεσίες των ελληνικών εταιρειών φιλοξενίας, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε το site μας στην Cretaforce, κυρίως λόγω των θετικών reviews σε διάφορα forums. Πραγματικά, ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε! Η εγκατάσταση του site έγινε σε χρόνο μηδέν, το support (ακόμα και στις 3 το πρωί) είναι υπόθεση ελάχιστων λεπτών, ενώ η ταχύτητα του server είναι άψογη. Όποιος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο με την υπόθεση server, ας προτιμήσει την CretaForce.

ShopForum.gr

Άμεση ανταπόκριση και άψογη εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή προκύψει κάποιο πρόβλημα. Σε συνδυασμό με τις τόσο καλές τιμές την καθιστούν πρώτη στον χώρο του Ελληνικού hosting. Είμαι πελάτης από το 2008 και σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μην το σκέφτεστε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την Cretaforce.

Tasitos.gr

θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο και την CretaForce για την άψογη εξυπηρέτηση από την πρώτη στιγμή που παρήγγειλα. Όταν άρχισα να μπαίνω στη λογική  για το δικό μου blog, διάφοροι φίλοι που είχαν συνεργαστεί με την CretaForce μου μετέφεραν τις καλύτερες εντυπώσεις. Και δεν είχαν και άδικο. Από την πρώτη στιγμή η εξυπηρέτηση ήταν άμεση, ενώ και όποτε χρειάστηκε (όταν τα έκανα μαντάρα με την εγκατάσταση του WordPress – μη ρωτάτε πως) ο Χρήστος με βοήθησε αμέσως. Τον ευχαριστώ πολύ.

Andzer.gr

Στα μέσα του 2010, ξαφνικά αποφάσισα ότι θέλω το δικό μου site για πολλούς και διάφορους λόγους, ο σημαντικότερος των οποίων ήταν η φυσική μου περιέργεια, και μια τάση "do it yourself" που με καταδυναστεύει σε όλη μου τη ζωή. Μερικούς μήνες πριν από αυτό, είχα κάνει μια τοπική εγκατάσταση joomla σε ένα laptop, και ήμουν κάπως εξοικειωμένος με την πλατφόρμα. Είχα όμως μια μεγάλη ανησυχία, για δύο λόγους: Δεν είχα ιδέα για το πως να ανεβάσω τη joomla σε ένα server. Επίσης δεν ήξερα καθόλου τι τρέχει με τα θέματα ασφάλειας. Ψάχνοντας μερικά forum κάπου διάβασα για την CretaForce, και αποφάσισα να επικοινωνήσω. Μου έκανε από την αρχή εντύπωση η αμεσότητα και η εξυπηρέτηση! Ως δια μαγείας, όλα τα προβλήματά μου λύθηκαν! Η CretaForce ανέλαβε να ξεμπλέξει τα πάντα (το domain μου που ήταν αλλού κλπ) και να εγκαταστήσει τη joomla για μένα. Το site μου ανέβηκε (σχεδόν δεν το πίστευα) σε χρόνο μηδέν. Στην πορεία, η υποστήριξη της ομάδας, η υπομονή στην άγνοιά μου, οι συμβουλές τους ήταν πάντα άμεσες, ακόμα και τις πιο περίεργες ώρες (συχνά αναρωτιέμαι - δεν κοιμούνται ποτέ αυτά τα παιδιά?). Σήμερα, μετά από 1,5 χρόνο συνεργασίας, μπορώ να πω ότι η CretaForce είναι μια εταιρεία που ξενυχτάει για τους πελάτες της, υποστηρίζει πραγματικά κάθε επίπεδο απαιτήσεων, παρέχει ασφαλείς υπηρεσίες με ανθρώπινο πρόσωπο. Αν σκέφτεσαι να συνεργαστείς μαζί της, στη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Hyundai-Getz.gr

Πριν από μερικά χρόνια όταν ψάχναμε να βρούμε χώρο να μας φιλοξενήσει, μας σύστησαν την CretaForce για τον απλό και εξίσου σημαντικό λόγο: Την άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη τους. Στα χρόνια που ακολούθησαν την χρειαστήκαμε και η CretaForce ήταν πάντοτε δίπλα μας! Σας ευχαριστούμε πολύ.

TeflonClub.gr

Όταν έψαχνα για μια εταιρεία που να μπορεί να μου προσφέρει κάτι ανάλογο με τα χρήματα που θα έδινα, κάποιος φίλος μου πρότεινε την Cretaforce. Χωρίς να το σκεφτώ επικοινώνησα με το support και σε λίγα λεπτά είχα αυτά που ήθελα. Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός για την αναλογία χρημάτων-ποιότητας που θα μου πρόσφεραν αλλά μέσα σε λίγες μέρες αποδείχθηκε το ακριβώς αντίθετο! Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Το support είναι πάντα σε διαθεσιμότητα για επίλυση προβλημάτων. Δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα ασφάλειας, ίσα ίσα που συνεχώς ενημερώνομαι για νέες εκδόσεις προγραμμάτων. Δεν έγινε ποτέ αντιληπτή καθυστέρηση στον server μου, αντίστοιχα οι ταχύτητες του site είναι αμεσότατες. Προτείνω την Cretaforce σε όποιον ψάχνει hosting.

Jbaron.gr

Συνεργάζομαι με την CretaForce από το 2005. Ένα πράγμα θα σας πω. Έχει φοβερή τεχνική υποστήριξη. Ακόμα και στις τρεις το βράδυ, που χρειάστηκα βοήθεια για μια ιστοσελίδα, ο Χρήστος ήταν online στο MSN. Δεν έχω κανένα παράπονο και την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

giorgosioannou.info

Συνεργάζομαι με την Cretaforce από τον Ιανουάριο 2009 και δεν την αλλάζω με τίποτα. Φιλοξενώ πάνω από 10 ιστότοπους και ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα. Το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι κορυφαίο, το after sales service άψογο, η τιμή άκρως ανταγωνιστική και η σχέση ποιότητας - τιμής ανεπανάληπτη. Και όλα αυτά, από Έλληνα ISP. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

karosimaia.gr

Είστε ένα από τα βασικά "γρανάζια" του κινητήρα του karosimaia. Δίνετε ζωή στην εικονική μας πραγματικότητα και με την ποιότητα των υπηρεσιών σας και τον επαγγελματισμό σας μας βοηθάτε ώστε να βρισκόμαστε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Για αυτό και εμείς σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Σας ευχαριστούμε.

EimaiFoititis.gr

Είμαι πελάτης της CretaForce από το 2007. Έχω φιλοξενήσει περισσότερες από 10 ιστοσελίδες στους servers της εταιρίας και την έχω συστήσει σε πολλούς που ψάχνουν web hosting. Η CretaForce για μένα αποτελεί 1η επιλογή, διότι στα 4+ χρόνια παροχής υπηρεσιών δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Όποτε χρειάστηκα τεχνική υποστήριξη έλαβα άμεση απάντηση και αν χρειαζόταν λύση το θέμα μου, γινόταν άμεσα. Όσο αφορά τους servers, ποτέ δεν υπήρχε καθυστέρηση ή downtime ενώ η ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας είναι άμεση!

salmas-living.com

Στις μέρες μας, δεν είναι δύσκολο να διαθέτει κάποιος μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, αλλά να μπορεί να συνδυάζει την ιστοσελίδα του με τον διάστημα που θα είναι διαθέσιμη (uptime). Εμείς καταφέραμε να τα πετύχουμε και τα δυο, χάρη στην CretaForce. Η καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδα και γενικότερα υπηρεσιών internet. Θα χαρακτήριζα την CretaForce ως επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης, τους ανθρώπους που στοχευμένα και με αμεσότητα δίνουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, πάντα πρόθυμοι και ακούραστοι να μας εξυπηρετήσουν. Ότι και να πούμε πάντα θα είναι λίγο. Συνεχίστε έτσι το έργο σας. Συγχαρητήρια!

olagiatogamo.gr

Συνεργαζόμαστε με την Cretaforce εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της. Το πλήρες support και η εξεύρεση άμεσης λύσης σε κάθε πρόβλημα, την καθιστούν σαν μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο.

gew-gaw-fanzine.gr

Ο φίλος μου ο Παναγιώτης που μου έφτιαξε την ιστοσελίδα με έστειλε κατευθείαν στην CretaForce λέγοντάς μου τα καλύτερα λόγια. Εγώ, άσχετος με το ίντερνετ (αναβαθμίσεις, ιούς, κλπ), παίρνω πολύ καλή και άμεση βοήθεια από την CretaForce όταν τύχει κάποιο απρόοπτο και δεν μπορώ να το διορθώσω μόνος μου.

yourwebheroes.com

Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την Cretaforce μετά από πολλά θετικά σχόλια που βρήκαμε στο διαδίκτυο και πήραμε την σωστή απόφαση! Εξαιρετικό support το οποίο βοηθάει σε θέματα ακόμα και εκτός των στενών αρμοδιοτήτων ενός hosting provider.

xmargiolakis.com

Ένας πολύ δυνατός συνδυασμός ποιοτικών υπηρεσιών, λογικών τιμών και εξαιρετικού customer service. Όποτε και να χρειάστηκε κάτι, απλά λύθηκε άμεσα και εύκολα. Ένα μεγάλο μπράβο, συνεχίστε έτσι!

ecdltest-themata.gr

Πριν ξεκινήσουμε την συνεργασία μας με την CretaForce κάναμε μεγάλη έρευνα αγοράς. Διαβάζοντας εδώ τις συστατικές επιστολές πιστεύαμε ότι πρόκειται για υπερβολές των συνεργατών της. Έχουμε  υποχρέωση λοιπόν να σας διαβεβαιώσουμε ότι πιο επαγγελματίες συνεργάτες στον χώρο απλά δεν υπάρχουν. Συνδυάζουν ποιότητα και τιμή με ένα κορυφαίο για τα ελληνικά δεδομένα τρόπο. Είναι δίπλα μας πάντα σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι ΑΨΟΓΕΣ σε όλα. Αν κάποια στιγμή δείτε αρνητικό σχόλιο για την CretaForce να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για ανταγωνιστές που απλά δεν μπορούν την συναγωνιστούν! Δεν έχουμε κανένα όφελος από αυτή την συστατική επιστολή, έχουμε υποχρέωση να λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα.

Vaftisigamos.gr

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε από την CretaForce. Μας ευχαρίστησε πολύ η αμεσότητα και η αποτελεσματικότητα τους σε τυχόν προβληματάκια που είχαμε, αλλά και το ότι πήραμε πολύ παραπάνω από ότι ζητάγαμε... Μπραβο παιδιά συνεχίστε έτσι!!!

Portalnews.gr

Συνεργάζομαι αρκετά χρόνια με την Cretaforce με διάφορα site που έχουμε ανεβάσει με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο Portalnews.gr ένα αρκετά δύσκολο site λόγω πολυπλοκότητας και δυσκολίας με πολλά rss feed. Το μόνο που έχω να πω για το Χρήστο και τα παιδιά είναι ότι είναι άψογοι στην συνεργασία μας όλο αυτό το καιρό και όλο το 24 ωρο και να πω ότι μας έχουν βοηθήσει σε δύσκολες συνθήκες και με προβλήματα στο site πέρα του host. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το πολύ υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού.

Bleed-Design.gr

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες της creta force. Άμεση ανταπόκριση , άψογη εξυπηρέτηση και υπομονή σε οποιοδήποτε ερώτημα. Χαμηλές τιμές και επαγγελματισμός που δύσκολα βρίσκεις. Συνεχίστε έτσι!!

It-Is.gr

Από την πρώτη στιγμή η Cretaforce μας κέρδισε. Η άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη, οι καλές τιμές, η αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που οδηγούν κάποιον στο να την επιλέξει για να συνεργαστεί. Η Cretaforce αποτελεί ίσως την κορυφαία επαγγελματική λύση στον ελληνικό χώρο των διαδικτυακών υπηρεσιών. Η άψογη συνεργασία μας συνεχίζεται...

Apn.gr

Ένα portal όπως το apn επειδή έχει πολλά scripts που τρέχουν αλλά και πολύ κόσμο ταυτόχρονα κάποιες ώρες της ημέρας χρειάζεται δυνατούς servers και καλή και άμεση τεχνική υποστήριξη! Από το 1998 μέχρι σήμερα έχουμε συνεργαστεί με πολλούς έλληνες και ξένους host providers. Το ακριβό κόστος αλλά και η μικρή υποστήριξη που είχαμε μας έκανε να αλλάζουμε συχνά host. Τώρα κλείσαμε ένα χρόνο συνεργασίας με την Cretaforce. Ένας χρόνος χωρίς τα γνωστά προβλήματα που χρόνια μας ταλαιπωρούσαν. Άψογη εξυπηρέτηση, οικονομικό όφελος, πολύ καλό support και επιπλέον βοήθεια σε ότι και να χρειαστήκαμε. Έπρεπε να μας τους συστήσουν πολύ νωρίτερα ;)

Ilisnews.gr

Η συνεργασία μου με την Cretaforce ξεκίνησε πρίν μερικά χρόνια για άλλες δουλειές, αλλά τελικά κατέληξε να είναι μονόδρομος για όλες. Η υποστήριξη και η βοήθεια για ότι προκύπτει είναι γρήγορη, άμεση και πάντα όπως πρέπει. Η ευελιξία που παρέχει σε όλα, είναι κάτι που θα πρέπει να σημειωθεί, και οφείλεται στο ότι δεν είναι reseller- πλασιέ ξένων εταιρειών, αλλά στήνουν τα μηχανήματα τους ανάλογα των αναγκών της εποχής και των πελατών τους. Οι τιμές δεν το συζητάμε, ότι είναι οι καλύτερες τις αγοράς, προσφέροντας πολλά παραπάνω, συγκριτικά με άλλους, ειδικά ελληνικούς, παρόχους υπηρεσιών. Είναι ο ορισμός Value for Money, χωρίς υπερβολές. Η απάντηση σε όποιον ρωτάει ποια εταιρεία να εμπιστευτεί είναι μία, CRETAFORCE.

Delidakis.gr

Μετά από συνεργασία 2 ετών με την CretaForce, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι είναι απόλυτα αξιόπιστοι σε όλα τα θέματα τεχνικής φύσεως που χρειαστήκαμε την βοήθειά τους. Υπήρξαν άμεσοι στις απαντήσεις τους και επίσης ενημέρωναν τακτικά μέσω email για θέματα που είχαν δημιουργηθεί ή που θα μπορούσαν να αποφευχθούν όσον αφορά την καλύτερη λειτουργία του site μας. Επίσης δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας όλον αυτόν τον καιρό, σε αντίθεση με το κύμα κακόβουλων επιθέσεων της εποχής μας. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Neraidokiklos.gr

Από τη στιγμή που μεταφερθήκαμε στους σέρβερ της CretaForce ξεχάσαμε τι σημαίνει να πέφτει το φόρουμ σε ώρες συνωστισμού χρηστών, βελτιώθηκαν οι ταχύτητες, δεν κόλλησε ποτέ λόγο αυξημένης κίνησης δεδομένων και το backup επιτέλους έγινε ένα παιχνιδάκι! Συγχαρητήρια!

FreelanceCreative.gr

Είμαστε ένα νέο δημιουργικό γραφείο που ασχολείται με την οπτική επικοινωνία. Στην Creta Force διαπιστώσαμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας επιβεβαίωσαν για τον άψογο επαγγελματισμό και την άμεση ανταπόκρισή τους σε κάθε μας απορία ή πρόβλημα. Αποτέλεσμα, να μεταφέρουμε το εταιρικό και όλα τα νέα site που κατασκευάζουμε στην Creta Force.

Windsurfersworld.gr

Τι να πει κάποιος για μια εταιρεία που σου απαντά σχεδόν πριν υποβάλεις την ερώτησή σου... Αψογες επαγγελματικές υπηρεσίες και άμεση βοήθεια. Τόσα χρόνια δεν είχαμε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και οι τιμές πολύ χαμηλές.

Nyxteridas.gr

Νομίζω πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, και άλλωστε μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, όπως συνηθίζουν να λένε. Η δική μου εικόνα από την CretaForce είναι πως, όποτε την χρειάστηκα, οι άνθρωποί της ήταν εκεί, σε κάθε μου πρόβλημα σε κάθε μου αναζήτηση. Ακόμα και όταν ο server χρειάστηκε να παραμείνει κάτω για κάποιο χρονικό διάστημα λόγω τεχνικού προβλήματος, φρόντιζαν να με ενημερώνουν με email για κάθε ενέργεια που έκαναν. Συνεχίστε έτσι παιδιά!

vBulletin.gr

Είμαι ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς από την CretaForce, είτε τεχνική υποστήριξη που είναι άμεση, είτε ασφάλεια, είτε ταχύτητα, είτε κόστος, αλλά και υποστήριξη αναβαθμισμένων εκδόσεων PHP και mySQL που για την δική μου πλατφόρμα είναι απαραίτητες. Συγχαρητήρια για το πολύ υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού.

Melanthio.gr

Από το 2007 συνεργάζομαι με την CretaForce. Εχω στήσει διάφορα site και πάντα η CretaForce ηταν η πρώτη επιλογή μου. Άμεση εξυπηρέτηση, σταθεροί servers και απίστευτο support. Για μένα η CretaForce παρέχει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο. Την συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα σε όλους.

Grafoulis.gr

Καθημερινά επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας πάνω από 1000 επισκέπτες κυρίως εκπαιδευτικοί και γονείς, αναζητώντας γρήγορα και άμεσα, χρήσιμα ψηφιακά αρχεία και πληροφορίες για τους μικρούς μαθητές που φοιτούν στην πρώτη δημοτικού. Η μεγάλη επισκεψιμότητα μας ανάγκασε σε έρευνα αγοράς για εταιρείες που θα μας φιλοξενούσαν προκειμένου να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα κι αποτελεσματικότητα στους πιστούς μας φίλους. Η επιλογή της Cretaforce ήταν για εμάς καθοριστική. Για πρώτη φορά αποκτήσαμε συνεχή παρουσία χωρίς διακοπές, άμεση ανταπόκριση σε προβληματικές καταστάσεις και κυρίως ποιοτικές υπηρεσίες ακριβώς όποτε το ζητούσαμε. Ο Χρήστος και οι συνεργάτες του είναι καταπληκτικοί και εργάζονται είκοσι τέσσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης και σε τόσο χαμηλές τιμές. Συγχαρητήρια παιδιά! Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο. Είστε παράδειγμα προς μίμηση!

Playmania.gr

Έχω αλλάξει πολλές εταιρίες που παρέχουν web hosting και η αλήθεια είναι ότι πάντα διάλεγα ξένες αφού σχεδόν όλοι έλεγαν ότι στην Ελλάδα είμαστε πίσω σε αυτόν τον τομέα. Μέχρι που σε ένα φόρουμ διάβασα για την CretaForce. ¨Ετσι την δοκίμασα και έχω να πω τα καλύτερα. Πολλές φορές έχουν βοηθήσει σε ζητήματα που κανονικά θα έπρεπε να τα φροντίσει ο προγραμματιστής μου, αλλά οι τεχνικοί της CretaForce ποτέ δεν λένε όχι αρκεί να μπορούν να το κάνουν. Για 50€/χρόνο μένω άφωνος!! Πολλά συγχαρητήρια και σας εύχομαι τα καλύτερα!

Micronics.gr

Με την εμπειρία τριών προηγούμενων συνεργασιών φιλοξενίας και μετά από 18 μήνες συνεργασίας με την CretaForce μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι, καλοπροαίρετοι και προπάντων αποτελεσματικοί. Απορίες και προβλήματα όταν προκύψουν αντιμετωπίζονται άμεσα 24/7/365. Μπράβο παιδιά!

Couponi.gr

Η Cretaforce είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα του hosting και της τεχνικής υποστήριξης. Το customer service είναι άψογο 24 ώρες. Οι τιμές των πακέτων τους είναι ασυναγώνιστες. Αλλά πραγματικά πιστεύουμε ότι η επιτυχία τους εξ ολοκλήρου οφείλεται στον επαγγελματισμό και στην αφοσίωσή τους προς τον πελάτη. Η ομάδα του Couponi.gr σας ευχαριστεί θερμά για το αίσθημα εμπιστοσύνης που έχετε δημιουργήσει στην μεταξύ μας συνεργασία.

MUZIK.gr

Χρησιμοποιώ την Cretaforce περισσότερο από 2 χρόνια. Παλιότερα ήμουν σε άλλες εταιρίες και πάντα είχα προβλήματα. Κάποιος φίλος μου πρότεινε την εταιρία αυτή και πραγματικά από τότε δεν έχω σκεφτεί να αλλάξω. Δεν είναι τόσο οι χαμηλές τιμές που έχει και η σταθερότητα στις υπηρεσίες αλλά περισσότερο το γεγονός ότι το support τμημα της εταιρίας είναι ασυναγώνιστο. Πολλές φορές έχω προβλήματα με κάτι άσχετο από τις υπηρεσίες που παρέχει, και πάντα είναι εκεί να βοηθήσει και να παρέχει τις γνώσεις τις. Μπράβο στην εταιρία, είναι ένα καλό παράδειγμα προς όλες τις web-hosting εταιρίες στην Ελλάδα.

Castellano.gr

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής συνεργασία μου με την CretaForce. Απαντάνε μετά χαράς στις τεχνικές απορίες ανα πάσα στιγμή και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σε εξυπηρετήσουν όταν το site σου αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα, ή κάτι παρόμοιο.

Villa-Aurora.gr

Για να κάνει κανείς, σε κάποιον-σε κάποιους, συστάσεις, με την στενή έννοια του όρου, θα πρέπει κάτι να μην πηγαίνει καλά, με την ευρεία έννοια του όρου... Όταν λοιπόν όλα δουλεύουν άψογα, το καλύτερο ή το μέγιστο που έχει να κάνει κανείς, είναι, παραδεχόμενος το γεγονός, να δίνει συγχαρητήρια... Ε, συγχαρητήρια λοιπόν για την θαυμάσια δουλειά σας. Ελπίζουμε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό.

CineWorld.gr

Με την CretaForce συνεργαζόμαστε περίπου ενάμιση χρόνο. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες της. Άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ερώτηση, εύστοχη παρέμβαση σε τεχνικά θέματα, αποτελεσματική υποστήριξη για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας. Ειδικά για κάποιον που η εμπειρία του στο hosting δεν είναι μεγάλη η αναγκαιότητα μιας εταιρείας σαν την CretaForce είναι εμφανής. Σίγουρα η επόμενη, μετά το cineworld.gr, ιστοσελίδα μας θα είναι στην CretaForce .

AlexMatiakis.com

Με την CretaForce έχω συνεργασία εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τους. Σου απαντάνε πάντα άμεσα σε οποιαδήποτε ερώτηση και να τους κάνεις. Επίσης βοηθάνε πολύ σε τεχνικά θέματα. Επειδή προσωπικά δεν έχω εμπειρία απο θέματα hosting όταν είχα πρόβλημα μία φορά με την ιστοσελίδα μου, μου το διόρθωσαν με πολύ μεγάλη διάθεση. Έχω ήδη 2 ιστοσελίδες εκεί και σίγουρα και η επόμενη θα είναι εκεί.

ArcadiaPortal.gr

Τα τελευταία χρόνια είχα μεταφέρει όλα τα Site μου στο εξωτερικό καθώς οι περισσότερες Ελληνικές Εταιρίες Hosting λειτουργούν ας πούμε …ερασιτεχνικά. Στο εξωτερικό είχα λίγο καλύτερη αντιμετώπιση από Ελλάδα αλλά και πάλι η απάντηση δεν ήταν ποτέ γρήγορη και διαφωτιστική όσο θα έπρεπε. Την Cretaforce μου την πρότεινε ένας φίλος μετά από ένα σημαντικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο ειδησεογραφικό portal και έπρεπε να γίνει άμεση μεταφορά σε νέους Server. H Cretaforce δούλεψε μαζί μου συνεχόμενα από Παρασκευή βράδυ έως Δευτέρα πρωί για να γίνει η περίπλοκη μεταφορά… για μόλις 25€ που είχα δώσει για αρχικό hosting! Οι απαντήσεις είναι πάντα γρήγορες και σωστές και όλη η υποστήριξη είναι η καλύτερη που έχω δει μέχρι στιγμής. Από τότε μεταφέρω όλα μου τα site στην Cretaforce καθώς οι τιμές είναι χαμηλές όσο στο εξωτερικό και η υποστήριξη είναι σαν να έχω πληρώσει εκατοντάδες ευρώ!

Opadomania.gr

Μετά από 6 χρόνια περιπλάνησης σε ξένες και Ελληνικές εταιρείες hosting, είχαμε απογοητευτεί πλήρως. Μάλιστα στην τελευταία εταιρεία είχαμε όλα τα site offline για 4-5 μέρες χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς να μας δώσει μια απάντηση. Τυχαία κάποια στιγμή διάβασα για την CretaForce. Στην αρχή ήμουν διστακτικός και έκανα συνδρομή για ένα μήνα, αλλά στην πρώτη εβδομάδα είδα την μεγάλη διαφορά σε όλους τους τομείς. Απίστευτη σχέση τιμής-απόδοσης, μεγάλες ταχύτητες, όσο για την υποστήριξη, άμεση ακριβώς την στιγμή που τη χρειάζεσαι ακόμα και σε θέματα που δεν είναι στις υποχρεώσεις της. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την CretaForce και δεν θα σταματήσω να το λέω.

KatiApexo.gr

Εάν θα με ρωτούσαν να δώσω ένα σύντομο ορισμό μίας εταιρίας hosting μία μόνο λέξη μου έρχεται στο μυαλό: CRETAFORCE! Από που να αρχίσω; Από τις φιλικότατες τιμές; Ειδικά με την σημερινή κρίση. Από την εξυπηρέτηση; Καλά αυτοί οι άνθρωποι δεν ξεκουράζονται ποτέ; Δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι όταν ζητησα βοήθεια ακόμη και σε ώρες και ημέρες ακατάλληλες πάντα υπήρχε άνθρωπος της εταιρίας να λύσει το πρόβλημα μου ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ. Από την τεχνική κατάρτιση; Πήρα λύσεις σε προβλήματα κώδικα που ούτε ο developoer μιας ιστοσελίδας μου δε μπόρεσε να λύσει και που η εταιρία hosting δεν είναι υποχρεωμένη να παρέμβει. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω! Αυτή η εταιρία έχει αλλάξει τον τρόπο που πρέπει μια εταιρία hosting να λειτουργεί. Μπράβο παιδιά! Συνεχίστε έτσι! Είστε ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση από τις άλλες Ελληνικές εταιρίες του χώρου.

isevia.gr

Όταν η επικαιρότητα τρέχει και η ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας το web hosting πρέπει να είναι αξιόπιστο, το uptime υψηλό και η τεχνική υποστήριξη άμεση και αποτελεσματική. Ως διαχειριστής της ιστοσελίδας και του φόρουμ του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας, όλα όσα θεωρούσα δεδομένα για την φιλοξενία της ιστοσελίδας, πραγματώθηκαν και επιβεβαιώθηκαν με το παραπάνω από την CretaForce. Οι ανάγκες της στιγμής το έφεραν ώστε να ζητήσω ουκ ολίγες φορές από την CretaForce τεχνική αρωγή που ξεπερνούσε κατά πολύ τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Με μεγάλη έκπληξη αλλά και ικανοποίηση διαπίστωσα ότι είναι πρόθυμη αλλά και αποτελεσματική ακόμα και εκεί που δεν υποχρεούται. Η συνεργασία μας από την πρώτη μέρα είναι άψογη και το επίπεδο συνεννόησης υποδειγματικό.

Skoumas.net

Λόγω του επαγγέλματος μου έχω δει πολλές εταιρίες υπηρεσιών hosting. Οι περισσότερες βέβαια μόνο εταιρίες hosting δεν είναι. Από τότε που ανακάλυψα την CretaForce δεν πρόκειται να την εγκαταλείψω. Επαγγελματισμός, συνέπεια, τιμές και ποιότητα στις υπηρεσίες. Να μην αναφέρω την ταχύτητα. Αυτό λείπει από την αγορά. Άνθρωποι που αγαπάνε αυτό που κάνουν και που δεν κοιτάνε να σου φάνε τα χρήματα με όποιο τρόπο μπορούν. Τα εύγε μου στην CretaForce.

MacPlanet.gr

Η συνεργασία μου με την CretaForce ήταν ιδανική, τόσο κατά το migration όσο και στην συνέχεια. Αποτελεί άριστη επιλογή γιατί η σχέση τιμής-εξυπηρέτησης είναι άριστη. Σπάνια θα βρεις τέτοιου επιπέδου εξυπηρέτηση ακόμη και σε γνωστούς παρόχους του εξωτερικού. Το σημαντικότερο είναι πως έφτασα σε αυτούς κατόπιν παρότρυνσης μέσω twitter, που σημαίνει ότι κι άλλοι χρήστες εκτιμούν την σωστή λειτουργία τους, κι εξυπηρετήθηκα άριστα. Ελπίζω να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, ακόμη κι αν η εταιρία τους μεγαλώσει (πολύ).

MousikoPanorama.gr

Η Cretaforce δεν είναι απλά μια εταιρία που μας παρέχει υπηρεσίες, αλλά κάτι παραπάνω. Η εξυπηρέτηση και η υπηρεσίες της ξεπερνούν τις προσδοκίες του καθενός. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Cretaforce είναι αυτή η μικρή φωνή των παιδιών που πάει κόντρα στην κερδοσκοπία και την απραξία. Πολλές φορές μας έχει σώσει από πολλή δύσκολες καταστάσεις και την ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Digicraft.gr

Με τη Cretaforce συνεργάζομαστε πάνω από ένα χρόνο για την καταχώρηση των domains και για τη φιλοξενία των ιστοσελίδων μας καθώς επίσης και για τη φιλοξενία των ιστοσελίδων που δημιουργούμε για τους πελάτες μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που προσφέρει και την άμεση και φιλική υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα που θα μας παρουσιαστεί, ακόμα και τις βραδινές ώρες. Οι servers τους είναι αρκετά γρήγοροι και ενημερώνονται με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού όποτε αυτό χρειαστεί, ενώ δεν λείπει και το αυτόματο backup σε καθημερινή και εβδομαδιαία βάση. Τους συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους όσους ψάχνουν μια σοβαρή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Xrisima.gr

Συνεργάζομαι με την CretaForce τα τελευταία χρόνια, έχοντας δοκιμάσει διάφορες άλλες εταιρίες πιο πριν, και πραγματικά στην CretaForce βρήκα αυτό που έψαχνα: Αξιοπιστία στους servers και άμεση και αξιόλογη εξυπηρέτηση.

Telemastoras.gr

Την CretaForce την γνώρισα πρίν λίγες μόνο μέρες ψάχνοντας για γρήγορο αλλά και λογικά οικονομικό φιλοξενητή (server) για να βρει στέγη η ιστοσελίδα μας. Ειλικρινά αισθάνθηκα από την πρώτη ώρα ότι έχω δίπλα μου ένα δυνατό και αξιόπιστο συνεργάτη. Όχι μόνο μετέφεραν εύκολα και γρήγορα την ιστοσελίδα μου, αλλά και επίλυσαν κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που έχει ως επακόλουθο μια τέτοια μεταφορά. Ένα δεύτερο που μου άρεσε πραγματικά, είναι η δυνατότητα να δοκιμάσεις την εταιρεία για ένα μήνα, πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο στις μέρες που διανύουμε. Σας αφήνω τώρα γιατί θέλω να ανανεώσω την συνδρομή μου για ένα χρόνο. CretaForce με πείσατε!!

Olyplant.gr

Με τη CretaForce συνεργαζόμαστε από το 2009 και νομίζω ότι δεν μπορεί να περιγραφτεί αυτή η συνεργασία σε μια παράγραφο! Απεριόριστο webhosting χωρίς χαζά όρια που εν τέλη τα πληρώνεις χρυσά! Απεριόριστη υποστήριξη ακόμα και σε θέματα που δεν ήταν πρόβλημα hosting! Αξιόπιστες υπηρεσίες μιας και δεν έχει πέσει ούτε μια φορά η σελίδα μας!

Future-i.gr

Στις μέρες μας η παροχή υπηρεσιών είναι δύσκολο πράγμα. Όχι τόσο στην πώληση όσο στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση (After Sales). Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το βρήκαμε στο πρόσωπο της Cretaforce. Πίσω από την εξυπηρέτηση (άμεση) και την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό κρύβεται το όνομα CretaForce! Ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα, συνεχίστε έτσι!!

Sarri-Logistika.gr

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτόν τον ένα xρόνο συνεργασίας. Πραγματικά, τόσο η άμεση εξυπηρέτηση αλλά και οι χαμηλές τιμές σας καθιστούν την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη λύση στον χώρο της παρόχης υπηρεσιών διαδικτύου. Εύχομαι τα καλύτερα.

PatrasGas.gr

Η CretaForce υπήρξαν ως συνεργάτες μας ευέλικτοι, αξιόπιστοι, επαγγελματίες και πάνω απ' όλα αφοσιωμένοι στο να παρέχουν υπηρεσίες με πολύ καλή σχέση ποιότητας - κόστους. Πέραν αυτού η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων άμεσα και υπεύθυνα σε συνδυασμό με την άμεση 24ωρη τεχνική υποστήριξη ήταν ο καθοριστικός παράγοντας στην παγίωση της συνεργασίας μας. Επιπλέον, ο λόγος που η CretaForce είναι από τους σημαντικούς συνεργάτες μας είναι η δυνατότητά της να προσφέρει πάντα υψηλή τεχνογνωσία στις απαιτήσεις μας.

KenanidouAgathi.gr

Με τη Cretaforce συνεργάζομαι εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια για την φιλοξενία των ιστοσελίδων που δημιουργώ και για την καταχώρηση domains. Πρόκειται για μια εταιρία με τεχνογνωσία, κοντά στο πελάτη της και συνεχώς αναπτυσσόμενη. Ο χώρος της πληροφορίας εξελίσσεται ταχύτατα και μια εταιρία σαν την Cretaforce, με συνεχείς updates, εγκαταστάσεις νέων προγραμμάτων, συντήρηση server και φιλικό περιβάλλον προς τους πελάτες της, κρίνεται απαραίτητη για κάθε συνεργασία. Δεν είναι μόνο οι προσφορές και οι διευκολύνσεις που πραγματοποιεί, αλλά κυρίως η υποστήριξη που παρέχει και η ικανότητα με το προσωπικό που διαθέτει να είναι κοντά στον web designer και να του επιλύει προβλήματα όποια στιγμή χρειαστεί. Για περιπτώσεις σχεδιαστών με μικρή ή ελάχιστη εμπειρία στο χώρο, η Cretaforce αποτελεί ιδανική περίπτωση.

Kmarbles.com

Επέλεξα την CretaForce επειδή είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό. Μερικοί από τους λογούς που την καθιστούν ιδανική επιλογή είναι:  (1) Ημερήσια και εβδομαδιαία λήψη αντιγράφων ασφαλείας ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο να χάσεις τα δεδομένα σου ή να βγεις offline (2) Ταχύτατοι unix servers οι οποίοι είναι σωστά ρυθμισμένοι ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια/λειτουργικότητα με μεγάλα uptimes (3) Πλήρης shell πρόσβαση μέσω ssh στο λογαριασμό σου όπου μπορείς να κάνεις ότι θες χωρίς να έχεις τους περιορισμούς που έχουν τα διάφορα control panels (π.χ. cpanel/plesk κλπ) (4) Χρήση των ποιο πρόσφατων εκδόσεων λογισμικού ώστε να έχεις υποστήριξη για όλες τις νέες δυνατότητες που προσφέρει το λογισμικό  (5) Υποστήριξη σε σχεδόν πραγματικό χρόνο από άτομα που έχουν και τις γνώσεις και τη διάθεση λύσουν όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις.

Dodeca.eu

H Cretaforce -κατά την άποψή μου- δεν είναι μόνο μια εταιρία παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας στο Internet. Αυτό, είναι απλά η αφορμή. Πρόκειται για μια ιδέα που σε εμπνέει να ολοκληρώσεις ό,τι έχεις φανταστεί και αποφάσισες να υλοποιήσεις. Ως τέτοια, λοιπόν, σε στηρίζει με τον πιο απλό και ουσιαστικό τρόπο σε κάθε βήμα που θα τη χρειαστείς, είτε το αντιλαμβάνεσαι είτε όχι. Διότι είναι δυναμικά παρούσα ακόμα και στις λεπτομέρειες που μόνο μέσα από προσωπικά βιώματα στην καθημερινότητα του ηλεκτρονικού κόσμου θα μπορούσες να αντιληφθείς ότι υπάρχουν και ότι έχουν σημασία. Μοιάζει με το συστατικό εκείνο της συνταγής που κανείς δεν αντιλαμβάνεται την ύπαρξή του μεμονωμένα στη γεύση αλλά χωρίς αυτό, το αποτέλεσμα θα απείχε από το να είναι νόστιμο και μοναδικό.

Tempo.gr

Η άποψή μας για τις ελληνικές εταιρείες hosting ήταν πολύ αρνητική εξαιτίας μιας δυσάρεστης εμπειρίας που είχαμε κατά το παρελθόν, αλλά τελικά η Cretaforce μας "ανάγκασε" να αναθεωρήσουμε! Η πρώτη επαφή πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά και ενώ αντιμετωπίζαμε σοβαρότατο πρόβλημα με την προηγούμενη εταιρεία, με κίνδυνο ακόμη και να βγούμε offline. Ο άνθρωπος της Cretaforce που επικοινωνήσαμε ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετικός και εντός λίγων ωρών το πρόβλημά μας, ως δια μαγείας (!), είχε λυθεί και το tempo.gr είχε βρει την αξιόπιστη στέγη που ψάχναμε για καιρό. Από κει και πέρα, που να πρωτοσταθούμε; Στους πολλούς συνεχόμενους μήνες 100% uptime; Στη γρήγορη και άριστη τεχνική υποστήριξη; Στη διάθεση για βοήθεια, ακόμη και εκτός των προβλεπόμενων διαδικασιών; Ή μήπως στις χαμηλές τιμές που προσφέρονται; Πραγματικά, όλα αυτά μαζί που μπορεί κανείς να βρει στην Cretaforce, στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι τα βρίσκει αλλού. Χωρίς δεύτερη κουβέντα, η καλύτερη επιλογή για ερασιτέχνες ή επαγγελματίες. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον.

DigiForce.gr

Η Cretaforce ειναι μια εταιρία που από την αρχή φάνηκε πως θα αλλάξει τα πράγματα στον χώρο των υπηρεσιών του διαδικτύου. Όχι μόνο σε θέματα αξιοπιστίας υπηρεσιών αλλά στο πιο σημαντικό όλων, στην άμεση εξυπηρέτηση, την συνεχή τεχνική υποστήριξη αλλά και την φιλικότητα μεταξύ των πελατών και του προσωπικού. Καιρός ήταν να εκτιμήσουμε και κάποιους επαγγελματίες στην Ελλάδα. Πολλοί υπάρχουν, λίγοι φαίνονται αλλά ακόμα λιγότεροι αξίζουν. Στα 7 (επτά) χρόνια συνεργασίας μου με την Cretaforce ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα και ακόμα και αν κάποιες φορές υπήρξε η αμμεσότητα και η ταχύτατη εξυπηρέτησή τους το έκανε να φανεί σαν να μη συνέβη ποτέ.

NewsBlog.gr

Ψάχνοντας για hoster ζητούσαμε πολλά. Αξιοπιστία, ταχύτητα, ασφάλεια, άμεση υποστήριξη, ευελιξία και φυσικά καλή τιμή. Η Cretaforce μας κάλυψε σε όλα τα παραπάνω και συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες μας που συνεχώς αυξάνονται. Στάθηκε δίπλα μας σε κάθε πρόβλημα δίνοντας άμεσα λύση. Αισθανόμαστε ότι βρήκαμε τους ικανούς και αξιόπιστους συνεργάτες που ψάχναμε. Επίσης σε όσους συνεργάτες και φίλους συστήσαμε την Cretaforce έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Χωρίς υπερβολή είναι ο πιο Value for Money hoster στην Ελλάδα.

DENTnews.net

Η Cretaforce είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα του hosting και της τεχνικής υποστήριξης. Τα τελευταία 2 χρόνια το DentNEWS στην Cretaforce απολαμβάνει εξαιρετική ποιότητα φιλοξενίας και μια απίστευτη τεχνική υποστήριξη που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα ελληνικά δεδομένα. Εκτός από την ταχύτατη επίλυση τεχνικών προβλημάτων, οι άνθρωποι της Cretaforce φροντίζουν για την καλύτερη προβολή και χρήση του site από τους αναγνώστες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το team της Cretaforce και να συνεχίζουν να παρέχουν το ίδιο και καλύτερο επίπεδο υποστήριξης.

CPUsers.gr

Κάποτε άλλαξα αρκετές εταιρίες hosting για να βρω τι μου ταίριαζε καλύτερα. Κοιτούσα τα πάντα. Επιδόσεις εξυπηρέτηση κτλ. Πήγαινα από το ένα στο άλλο και κάτι δεν μου άρεσε πάντα. Γυρνούσα πάντα στους "μεγάλους" μέχρι που τελικά είπα να δοκιμάσω και την CretaForce που την είχα ακούσει παλιότερα. Η μεταφορά του site στην CretaForce έγινε πολύ γρήγορα και έγινε από τα παιδιά της CretaForce. Ταχύτητα και ακρίβεια είναι οι λέξεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Το site αμέσως "'ενιωσε" αλλιώς και πλέον πετούσε. Γνωρίζοντας κάποια πράγματα σχετικά με διακομιστές, έχω να πω ότι τα παιδιά εκεί πέρα είναι τα μοναδικά που έχω δει να χρησιμοποιούν τόσο αξιόλογο λογισμικό στους servers. Είναι αρκετά ψαγμένα και πάνω από όλα φιλικά και έτοιμα να σε βοηθήσουν και όχι να σε γδάρουν. Νοιάζονται πρώτα από όλα για την παροχή καλών υπηρεσιών και υποστήριξης και μετά για το κέρδος πράγμα το οποίο φαίνεται στον τιμοκατάλογο τους. Είμαι στην CretaForce περίπου ενάμιση χρόνο και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Θα την προτιμήσω για ότι άλλο κάνω.

ΝovelWebDesigns.com

Ως πελάτης και συνεργάτης της εταιρίας Cretaforce, θέλω να εκφράσω την εκτίμηση και το θαυμασμό μου. Πραγματικά χωρίς υπερβολές, οι άνθρωποι της Cretaforce εμπνέουν το σεβασμό και τα συγχαρητήρια μου. Ποιότητα και Αξιοπιστία υπηρεσιών 10/10, Υποστήριξη 10/10, Τιμές 10/10. Είναι η πρώτη φορά που μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να εκφραστώ με αυτό τον τρόπο. Σας προτείνω την Cretaforce ανεπιφύλακτα. Πραγματικά χαράζουν μια λαμπρή πορεία στο χώρο και δείχνουν το δρόμο στους υπόλοιπους. Τα θερμά μου συγχαρητήρια κύριοι!

Otherside.gr

Το καλοκαίρι του 2008 αποφάσισα να δοκιμάσω την CretaForce για την φιλοξενία μιας νέας ιστοσελίδας μου, χάρη στα καλά λόγια που είχα ακούσει αλλά και τις καλές τιμές. Σύντομα διαπίστωσα πως τα καλά λόγια που άκουγα ισχύουν και με το παραπάνω, αφού η εταιρεία προσφέρει 100% αξιόπιστο hosting και εξαιρετικό support με άμεση ανταπόκριση όποτε χρειαστεί. Σήμερα, έχω μεταφέρει στην CretaForce ακόμη μια ιστοσελίδα που φιλοξενούταν σε άλλη εταιρεία (παρατηρώντας αισθητή βελτίωση στην ταχύτητα του server) από το 2003, ενώ έχω δημιουργήσει 3 ακόμη ιστοσελίδες επιλέγοντας πάντα την CretaForce για το hosting, φτάνοντας τις 5 συνολικά. Αν μη τι άλλο, την προτείνω ανεπιφύλακτα!

NikroKN.info

Όταν άρχισα να ασχολούμαι με το hiphop ήθελα να έχω και ένα site έτσι ώστε να μπορούνε να με βρούνε τα άτομα που θέλουνε εύκολα και γρήγορα, και έτσι ήρθα σε εσάς, και δεν ήτανε δύσκολη απόφαση έχοντας κάνει και άλλες δουλειές στην Creta Force. Αυτό που έχω να πω και θα το πω και ρυθμικά είναι ότι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά, τα λεφτά είναι καλά, και υπάρχει υποστήριξη, βοηθάτε και δεν φέρνετε αντίρρηση, αυτό για εμενα μετράει και για κάθε πελάτη και όλοι η δουλειά φαίνεται καλή στο μάτι, Creta Force τα σπας και συνέχισε έτσι, και δώσε στον επισκέπτη δυο τόνους έλξη.

DaleteRadio.com

Όταν ξεκίνησα να ψάχνω εταιρία Hosting, ήμουν κάθετα αντίθετος με τη φιλοξενία από Ελληνική εταιρία. Θεωρούσα ότι επαγγελματισμό και πραγματικά 24ωρο support βρίσκεις μόνο στο εξωτερικό (θεωρούσα ότι εκεί είναι πιο συνειδητοποιημένοι). Πόσο λάθος έκανα!!! Όταν μέσα από ένα forum, ανακάλυψα τη CretaForce, διστακτικά δοκίμασα... Σε χρόνο αστραπή κατάλαβα ότι έχω να κάνω με άψογους επαγγελματίες, ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά τους κι είναι απλά εκεί οποτεδήποτε τους χρειαστείς. Εκτός αυτού, ούτε μία φορά δεν πήρα την απάντηση "Αυτό δεν είναι δική μας αρμοδιότητα...". Είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν στα πάντα, απλά και μόνο γιατί μπορούν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, κλείνοντας αισίως 1 χρόνο συνεργασίας, ευχόμενος ό,τι το καλύτερο.

Spilea.gr

Συνεργάζομαι με την cretaforce σχεδόν ένα χρόνο, και η λέξη συνεργάτης, μαζί της, έχει πραγματική σημασία. Γιατί συνεργάτης είναι κάποιος που σε στηρίζει και είναι δίπλα σου. Και όντως, αυτό, το είχα όποτε χρειάστηκα. Είναι κάτι που γενικότερα, έχει εκλείψει στις μέρες μας, και ειδικά στο απρόσωπο internet. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα, με βάση τα παραπάνω σε αυτό το διάστημα που συνεργάζομαι. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι.

DimHap.com

Είμαι πελάτης της CretaForce εδώ και 2 χρόνια και όσο κι αν περνάει ο καιρός τα σχόλια μου μόνο θετικά μπορούν να είναι. Ο παράγοντας support είναι λογικό να παίζει καθοριστικό ρόλο όταν μιλάμε για hosting και domain issues. Το γεγονός λοιπόν ότι ανα πάσα στιγμή που προέκυπτε κάτι, είχα στο πλευρό μου online support, κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις μου. Ξεκίνησα ως αρχάριος και η βοήθεια στο να μπορώ να ρυθμίζω τα βασικά ήταν άμεση. Μπορώ να πω πως η καλή συνεννόηση -με άτομα που κακά τα ψέματα μιλούν τη γλώσσα σου-, ο επαγγελματισμός όπως και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι συγκεντρωτικά οι κύριοι γνώμονες για τους οποίους επέλεξα να είμαι εδώ.

Pc2Help.gr

Όταν αρχίσαμε να ασχολούμαστε με το web design, συνειδητοποίησαμε πως έπρεπε να έχουμε και την κατάλληλη υποστήριξη όσον αφορά το hosting για την ανάδειξη των Projects μας. Έπειτα από πολύ ψάξιμο, εμπειρίες φίλων και γνωστών αλλά και δοκιμές, βρήκαμε τον κατάλληλο συνεργάτη  για την φιλοξενία των υπηρεσιών μας. Δεν μας απογοήτευσε ποτέ με την ποιότητα των server του ή της εξυπηρέτησης που παρέχουν, αλλά πολύ περισσότερο με την φιλική του διάθεση και την αυθεντική μας συνεργασία. 0 ψεγάδια … 1000 ΑΨΟΓΑ... Πραγματικά η CretaForce, είναι ο κατάλληλος συνεργάτης στο Hosting!

Matsoukas.gr

Ήμουν μάλλον από τους τυχερούς που δεν "έμπλεξα" με άλλες εταιρίες από την αρχή. Είδα την CretaForce σε ένα blog που την συνέστηνε και την αντιπαρέβαλλε με άλλα hosting services απο τις ΗΠΑ. Η απάντηση στο ερώτημα γιατί να προτιμήσουμε κάποια ελληνική εταιρία για το hosting και όχι να εμπιστευθούμε το site μας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δίνεται πανεύκολα απο την CretaForce με εντυπωσιακό τρόπο: Υψηλότατος επαγγελματισμός (πρωτόγνωρος για την Ελλάδα), σεβασμός στον πελάτη, εντυπωσιακό επίπεδο υποστήριξης (ακόμα και για αρκετά άπειρους στο web). Μακάρι να συνεχίσετε έτσι παιδιά!

Emathisis.gr

Η συνεργασία μας με την Cretaforce ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του 2008, όταν αμέσως μετά από μια αποτυχημένη συνεργασία με άλλη Εταιρεία - έτσι την αποκαλούν οι ιδιοκτήτες της ... οι οποίοι σημειωτέον σε παρέπεμπαν σε γραμμή τύπου Mediatel για στοιχειώδες support, ενώ παράλληλα δεν κατάφεραν ποτέ να εγκαταστήσουν την εφαρμογή που θέλαμε!- όχι μόνο ξεκίνησε άμεσα η λειτουργία της εφαρμογής που απαιτούσαμε, αλλά είχαμε στο πλάϊ μας και ανθρώπους που ακόμη σχεδόν και στα μεσάνυχτα απαντούσαν και έδιναν λύσεις στα ερωτήματά μας. Η εφαρμογή μας που αφορά στην Εκπαίδευση, με αρκετές και σημαντικές απαιτήσεις από τον αντίστοιχο server, τρέχει απροβλημάτιστα εδώ και μήνες, ενώ παράλληλα διαπιστώνουμε την ίδια άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη από τους εκπροσώπους της CretaForce όποτε την επιζητήσουμε. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα τη συγκεκριμένη Εταιρεία για τη δικτυακή παρουσίαση οποιασδήποτε επιχείρησης.

Neolaia.gr

Χρησιμοποιώ και εγώ την CretaForce εδώ και μερικούς μήνες και έχω μείνει εντυπωσιασμένος. O συνδυασμός της τιμής με τις υπηρεσίες είναι πραγματικά αυτό που με οδήγησε να κάνω το hosting του site μου στη CretaForce. To ότι είναι το support πάντα δίπλα μου, για εμένα λέει πολλά!

Se-Eida.com

Χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες της Cretaforce από το 2006. Η προθυμία των ανθρώπων της  είναι δεδομένη στην επίλυση κάθε είδους προβλήματος. Η σχέση κόστους και ποιότητας υπηρεσιών είναι εξαιρετική και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να αλλάξω hosting services.

VWpoloclub.gr

Από την πρώτη ημέρα που συνεργαστήκαμε με την CretaForce, είδαμε πραγματικά το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Μία άψογη συνεργασία, πλήρης υποστήριξη και πάντα μεγάλες ταχύτητες στην πλoήγηση των ιστοσελιδών. Αυτό που μας κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι η άμεση ειδοποίηση για νέα updates και νέες λειτουργίες που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του ιστοχώρου μας.

Vakxikon.gr

Ένα λογοτεχνικό περιοδικό υποστηρίζεται από έναν πετυχημένο και αξιοπρεπέστατο σύνολο ανθρώπων, που απαρτίζουν την Cretaforce. Ό,τι καλύτερο από πλευράς διαδικτυακής υποστήριξης στο σημερινό ελληνικό κυβερνοχώρο.. Διότι οι άνθρωποι διαθέτουν κι αρέτη, και μπόλικη ποίηση, και πίνουν κρασί, από ότι φαίνεται απ' την ευδιαθεσία της προσπάθείας τους, που θα έλεγε και ο Μπωντλαίρ.

BetInfo.gr

Σε ένα χώρο που έχει κατακλειστεί από εταιρείες του είδους, η Cretaforce πέρα από τις υπηρεσίες υψηλού επιπεδου που παρέχει, διακρίνεται και από άλλα σημαντικα χαρακτηριστικά που την κάνουν να υπερέχει. Το ανθρώπινο πρόσωπο σε κάθε πρόβλημα, η αμεσότητα, η φιλική - με όλη της τη σημασία- εξυπηρέτηση και η ενημέρωση των συνδρομητων της ειναι μερικά από αυτά που την καθιστούν "...Force" στο χώρο.

Prints.gr

Αν και έχω δοκιμάσει πολλές υπηρεσίες hosting, καμία δεν είχε την επάρκεια τεχνικών γνώσεων, τις ανταγωνιστικές τιμές και το "μεράκι" των τεχνικών να εξυπηρετήσουν άμεσα τους πελάτες, ανεξαρτήτως ημέρας, γιορτής ή αργίας. Συνεχίστε έτσι, δίνετε το παράδειγμα και τον ορισμό του customers' service.

CN92.net

Είμαι πελάτης της CretaForce από τον Οκτώβρη του 2007 και φιλοξενώ ήδη 3 ιστοσελίδες χωρίς κανένα πρόβλημα. Η σχέση τιμής και ποιότητας είναι άριστη. Ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, στις υπηρεσίες, ή στην υποστήριξη. Σε κάθε πρόβλημα ή απορία, οι άνθρωποι της cretaforce δίνουν μία γρήγορη και σωστή λύση.

FMEforum.org

Χρησιμοποιώ την CretaForce εδώ και μερικούς μήνες και έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ να ήταν down ο server όπως συνέβαινε συχνά με την Αμερικάνικη εταιρία που συνεργαζόμουν παλαιότερα.

ArsonDPI.gr

Την πρώτη απόπειρα για προσωπικό/αρχειακό ιστότοπο την ξεκίνησα με την CretaForce εδώ και μήνες.  συνταγή είναι απλή και επιθυμητή από όλους τους πελάτες του διαδικτύου: (1) Φιλικότητα και Αμεσότητα (2) Τεχνική κατάρτιση (3) Εξυπηρέτηση και ενημέρωση πελατών (4) Λύσεις και επιλογές για της ανάγκες και τσέπες του καθενός.

Stelpas.com

Όταν πριν από περίπου ένα χρόνο άρχισε η ενασχόλισή μου με τα blogs δεν είχα καταλάβει πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη από ένα έμπειρο χέρι. Η CretaForce με βοήθησε πραγματικά και άμεσα με όλα τα προβλήματα και τις απορίες που παρουσιάστηκαν όλο αυτό το διάστημα που συνεργάζομαι μαζί τους. Αν λοιπόν η ερώτηση είναι "Αξιζει το μηνιάτικο της η CretaForce;" η απάντηση που δίνω είναι ανεπιφύλαχτα "Ναι".

FrequencyRadio.net

Ειμαι στην CretaForce απο το καλοκαίρι του 2007. Οι τιμές είναι πραγματικά χαμηλές και το support team είναι πάντα πρόθυμο να λύσει κάθε μου πρόβλημα όλες τις ώρες και ημέρες. Η σταθερότητα του δυκτίου είναι τεράστια, και με τα καθημερινά backup σε πολλούς server είμαι σίγουρος οτι ποτέ δεν θα έχω πρόβλημα με τις σελίδες μου.

TeiAthinas.gr

Συνεργάζομαι με την CretaForce από τα τέλη του 2007 και έχω να πω ότι είμαι πάρα πού ικανοποιημένος και από τις τιμές τους αλλά και από την τεχνική υποστήριξη! Αυτή την στιγμή είμαι φοιτητής και δεν έχω χρόνο τα πρωινά οπότε το γεγονός ότι μπορεί κάποιος τεχνικός να με βοηθήσει στις 1 το βράδυ είναι πραγματικά σωτήριο πολλές φορές! Θεωρώ την CretaForce πάρα πολύ αξιόλογη και την συνιστώ ανεπιφύλακτα τόσο για επαγγελματικά όσο και για ερασιτεχνικά sites γιατί τα παιδιά στην τεχνική υποστήριξη πραγματικά βοηθάνε και εξηγούνε τα πάντα στον πελάτη!

Gerasis.gr

Συνεργάζομαι με την cretaforce από το 2003 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Με καλύπτει απόλυτα σε ότι και αν χρειάζομαι. Πιστεύω η επιτυχία της είναι στην άμεση συνεργασία με τους διαχειριστές της. Θα την πρότεινα σε όλους ανεπιφύλαχτα.

GreekMania.gr

Χρησιμοποιώ τη CretaForce εδώ και δύο μήνες και πραγματικά, αν και δεν είμαι έμπειρος σε θέματα hosting, έχω μείνει κάτι παραπάνω από άφωνος για πολλούς λόγους με τους πιο κύριους ότι ποτέ δεν είδα το site μου κλειστό και ότι πάντα το support ήταν και είναι δίπλα μου να με βοηθήσει, κάτι που για μένα λέει πολλά αφού είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ τη δημιουργία ενός site.

Agios-Andreas.gr

Ψάχνοντας άμεσα λύση στο πρόβλημα της φιλοξενίας δοκίμασα την CretaForce. Από την αρχή κιόλας εντυπωσιάστηκα από την άμεση απάντηση (πραγματικά δεν ήταν πάνω από 20 λεπτά) και από την υποστήριξη. Με κέρδισαν αμέσως και χωρίς καλά-καλά να περάσει ένας μήνας ξεκίνησα και την φιλοξενία μιας δεύτερης ιστοσελίδας στην CretaForce. Ακόμα και σήμερα συνεχίζεται η εντυπωσιακή ταχύτητα στην επικοινωνία και η άψογη λειτουργία του server. Σίγουρα η CretaForce θα φιλοξενεί από εδώ και πέρα κάθε μου ιστοσελίδα.

Skshipping.gr

Συγχαρητήρια, στην Ελλάδα δεν έχω δει τέτοιο επίπεδο επαγγελματισμού στον συγκεκριμένο κλάδο. Η cretaforce είναι πρωτοπόρος στον τομέα της.. Θερμά συγχαρητήρια και είμαι σίγουρος ότι θα καταξιωθεί στον μέγιστο βαθμό σε ελάχιστο χρόνο.

HellasProject.com

Μου έλεγαν γνωστοί μου για την CretaForce.gr αλλά δεν ήξερα τι εστί Support, Ταχύτητα, και Ευκολία! Μεταφέρθηκα πρόσφατα στην CretaForce.gr μαζί με 6 sites μου και είμαι υπερ-ευχαριστημένος! Την προτείνω σε όλους!

ΤheodorosPloumis.com

Η συνεργασία μου με την Cretaforce ξεκίνησε περίπου το 2008 όταν, αναζητώντας μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων είχα την τύχη να ανακαλύψω την CretaForce. Οι κριτικές στα blog για την εταιρεία ήταν άκρως θετικές και φυσικά επιβεβαιώθηκαν. Από τότε η συνεργασία μας εξελίχθηκε και ενδυναμώθηκε όπως εξελίχθηκε και η ίδια η CretaForce επενδύοντας σε εξειδικευμένο δυναμικό και νέες τεχνολογίες. Πλέον, η Cretaforce μου παρέχει την αξιοπιστία εκείνη που απαιτείται στο επάγγελμα της κατασκευής ιστοσελίδων ώστε να μην με απασχολούν ζητήματα ασφάλειας, τεχνικής υποστήριξης 24/7 και εξυπηρέτησης. Με την CretaForce απλά "είμαι ήσυχος". Δεν προτείνω απλά την CretaForce, θεωρώ ότι είναι με διαφορά η καλύτερη εταιρεία στην φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα στο χώρο του shared hosting.

diagnoVet.gr

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να δώσω τα 5 αστεράκια για την cretaforce και τις υπηρεσίες που μου παρείχε και εξηγούμε: (1) Επειδή προχώρησα σε αλλαγή σέρβερ από άλλη εταιρία ασχολήθηκαν προσωπικά με την περίπτωση μου (online) και ουσιαστικά έκανα τα πάντα αυτοί (μεταφορά αρχείων και βάσης δεδομένων, μεταφορά domain, ρυθμιση προώθησης email κλπ) και εγώ απλά περίμενα την ενεργοποίηση (2) απαντούσαν άμεσα σε κάθε ερώτηση μου λύνοντάς μου και τις ποιο “αστείες” απορίες μου. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τους προτείνω και τους συστήνω ανεπιφύλακτα στον καθένα.

Gpress.gr

Έχω μόνο τα καλύτερα να πω, είναι οτι πιο γρήγορο κυκλοφορεί στην Ελλάδα και με πολύ καλές τιμές. Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρω την υποστήριξη, που μέσω του msn είναι ταχύτατη, άψογη και πολύ σωτήρια πολλές φορές. Το να γίνεται η δουλειά σου στο δευτερόλεπτο απλά είναι το μεγαλύτερο ατού που μπορείς να έχεις όταν διατηρείς ιστοσελίδα και χρειάζεσαι βοήθεια. Παιδιά συνεχίστε έτσι και θα πάτε πολύ μπροστά !!!

Thesaurus.edu.gr

Συγχαρητήρια στην ομάδα της CretaForce. Η εξυπηρέτηση είναι εκπληκτικά άμεση, η συνεργασία άψογη και γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες της. Εύχομαι να συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά στο χώρο με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους.