Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Web Hosting

Τα πακέτα φιλοξενίας της CretaForce παρέχουν απόλυτη υποστήριξη οποιουδήποτε μεγέθους ιστοσελίδας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι servers μας τρέχουν λειτουργικό FreeBSD. Η διαχείριση του λογαριασμού σας γίνεται μέσω του πίνακα ελέγχου CretaPanel. Οι servers βρίσκονται σε ευρωπαϊκά datacenters.

Καταχώρηση Ονομάτων - Domain Registration

Αναλαμβάνουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς τη καταχώρηση και τη συντήρηση του domain σας με καταλήξεις gr, .com, .net, .org, κ.λπ.

Μετάδοση Ήχου - Audio Streaming

Audio streaming είναι η ζωντανή ροή ηχητικού σήματος μέσω του διαδικτύου. H υπηρεσία απευθύνεται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, συγκροτήματα και γενικά σε όποιον θέλει να να παίζει τραγούδια μέσω του διαδικτύου. Υποστηρίζονται όλοι οι ρυθμοί μετάδοσης (bitrate) από 20 ως 320kbps ενώ οι προτεινόμενοι είναι τα 24 και τα 32 kbps ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα ακρόασης σε άτομα με συνδέσεις dialup (56K). Οι servers βρίσκονται στο ευρωπαϊκό datacenter.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας - Web Design

Μία σωστά κατασκευασμένη ιστοσελίδα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις, να δημιουργήσει νέες αγορές για τα αγαθά που παράγονται, να προσθέσει μεγαλύτερος κύρος στην επιχείρησή σας, να παρέχει άμεσα και online εξυπηρέτηση στους πελάτες σας, να κάνει γνωστά δείγματα της δουλειάς σας και να προβάλλει την επιχείρησή σας ως τεχνολογικά ανεπτυγμένη και ενημερωμένη.